• PRO TV
  • Un jandarm român a atras toate privirile când a defilat pe Calea Victoriei, purtând noua uniformă. „E exact ce trebuie!”

Un jandarm român a atras toate privirile când a defilat pe Calea Victoriei, purtând noua uniformă. „E exact ce trebuie!”

Un jandarm român a atras toate privirile când a defilat pe Calea Victoriei, purtând noua uniformă. „E exact ce trebuie!”

Jandarmeria Română a lansat recent „uniforma cu atitudine” și a ales un mod inedit de prezentare. Într-un clip postat pe Facebook şi pe Instagram, un tânăr îmbrăcat în noul echipament apare plimbându-se pe Calea Victoriei, sub privirile admirative ale trecătorilor.

Jandamul defilează ca un model prin centrul Capitalei și atrage imediat atenția trecătorilor, dar și a persoanelor aflate la terase.

Gallery

​Clipul are pe fundal melodia „Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)” a trupei ABBA și a adunat zeci de mii de like-uri și cometarii:

„E exact ce trebuie ! Atletic, înalt! Exemplu!”, „E un fotomodel în acea uniformă, de aia se uită așa fetele”, „Mie mi-au plăcut privirile bărbaților!”, „Tot respectul pentru acest tânăr!”, au scris unii. 

Alții au fost mai cârcotași: „Uniforma e ok, dar cu un număr mai mare decât era cazul. Ca să nu vorbim că manușile alea bizare asortate ca nuca-n perete la ceasul ăla sclipitor erau o altă atracție”; „Ce facem cu burtoșii și cu uniformele decolorate, nu se iau măsuri ?”

În dreptul video-ului postat pe pagina oficială de Facebook a Jandarmeriei Române apare mesajul: „Uniformă cu atitudine, reacţii pe măsură”.

Cine este jandarmul din imagini și ce a avut de spus despre clipul devenit viral aflați dintr-un interviu acordat PROTV.RO.

Sursă foto: Facebook/ Instagram/ Jandarmeria Română

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni