• PRO TV
  • Adelina Pestrițu, lecție de eleganță și stil, la o gală caritabilă! Vedeta l-a avut alături pe soțul ei, Virgil: „Sunteți de vis!”

Adelina Pestrițu, lecție de eleganță și stil, la o gală caritabilă! Vedeta l-a avut alături pe soțul ei, Virgil: „Sunteți de vis!”

Adelina Pestrițu, lecție de eleganță și stil, la o gală caritabilă! Vedeta l-a avut alături pe soțul ei, Virgil: „Sunteți de vis!”
Sursa: Instagram

Adelina Pestrițu a oferit o nouă lecție de eleganță și stil și a demonstrat că poți arăta impecabil chiar și într-un costum de inspirație masculină. Vedeta a participat recent la o gală caritabilă și l-a avut alături pe soțul ei, Virgil Steblea.

Stilul masculin i se potrivește de minune influencerului cu peste 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram. Adelina și-a impresionat comunitatea din online după ce a postat mai multe imagini de la evenimentul „Kultho Charity Gala for Renașterea Foundation 2023”, un demers caritabil dedicat susținerii programelor de conștientizare și prevenție a cancerului de sân.

Gallery

Adelina a optat pentru o ținută all black: pantaloni, cămașă și frac. Vedeta și-a accesorizat ținuta cu o pereche de stiletto negri, un clutch cu detalii aurii și o pereche de cercei cu diamante.

Cu un look impecabil, bruneta a radiat la brațul soțului său. Internauții au avut doar cuvinte de laudă pentru unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz.

„Superbi!”, „Să nu aud niciodată că vă despărțiți! Să rămâneți împreună o veșnicie!”,„1,2,3,4,5,6 și înapoi...nu mă satur să vă privesc!”, „Ce faini sunteți...un cuplu model...rămâneți tot așa frumoși la suflet și îndrăgostiți”, „Cei mai frumoși!”, „Sunteți superbi!”, „Domnul și Doamna lui! Superbi!”, „Eleganță la superlativ!”, „Sunteți un cuplu superb!”, „Prea frumoși și prea vă potriviți!” „Wow! Fabuloși!”, „Sunteți de vis! Superbi!”, „Iubire transmiteți!”, „Tu ai de gând să te faci mai frumoasă de atât? Ești preferata mea. O spun mereu, am să mă repet și acum și de fiecare dată când am ocazia. Mâinile, buzele, ochii, tenul luminat,felul cum îți așezi picioarele, hainele pe care le porți, culorile pe care le alegi, poziția ta. Totul îmi place”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de urmăritorii Adelinei.

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea s-au căsătorit în iulie 2019. Cei doi au o fetiță, pe nume Zenaida Maria, care a împlinit 5 anișori în august.

Fotografii: Instagram @AdelinaPestritu

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni