• PRO TV
  • Mihai Pascu, primele declarații despre accidentul provocat de fiul său, Vlad Pascu, la 2 Mai: „Un dezastru...”

Mihai Pascu, primele declarații despre accidentul provocat de fiul său, Vlad Pascu, la 2 Mai: „Un dezastru...”

Mihai Pascu, primele declarații despre accidentul provocat de fiul său, Vlad Pascu, la 2 Mai: „Un dezastru...”
Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Mihai Pascu a făcut primele declarații despre tragedia de la 2 Mai, la opt săptămâni de la accidentul în care doi tineri și-au pierdut viața.

Tatăl lui Vlad Pascu a vorbit pentru prima dată despre accidentul provocat de fiul său și, totodată, despre cum a încercat să-l ajute să renunțe la consumul de substanțe interzise.

Gallery

Cum a încercat Mihai Pascu să-și ajute fiul, pentru a renunța la consumul de stupefiante

Mihai Pascu a precizat că a făcut tot ce a putut pentru a-și ajuta fiul să revină pe făgașul normal, însă, după cum chiar el a declarat, nu există centre pentru reabilitarea lui, fiind într-o stare mult prea avansată.

”Ăsta a fost doar un dezastru. Este un dezastru al familiei mele, nimeni nu a vrut așa ceva. Noi am venit din Olanda pentru două zile, pentru a merge la stomatolog. Încă regret. Nu mai sunt om. Încerc să am un cumpăt pentru toți ceilalți. Am trei copii în alte locuri. Unul dintre copii a fost alergat, am întotdeauna drone pe lângă casă, nu pot ieși afară la cumpărături. Este un dezastru. Eu consider că am făcut tot ce am putut pentru el. Dacă vrei să ajuți un copil ca și el, nu există centre pentru reabilitarea lui. Nu există specialiști. În starea lui sunt 20% dintre copii.

Este un lucru foarte greu. Efectiv nu au unde se duce. Noi, părinții, căutăm să punem presiune pe copii, nu pe acest flagel care se întâmplă, vizavi de droguri. Ce s-a întâmplat cu drogurile. Ceea ce gândim la vârsta noastră, este diferit de ce gândesc copiii. Părinții se implică, dar nu pot controla. În școli pot avea droguri. Cum noi ne cumpăram gumă, acum se cumpără droguri”, a declarat Mihai Pascu, potrivit spynews.ro.

Mihai Pascu a mai adăugat că a fost o presiune mare pusă pe capul lui în această perioadă, motiv pentru care nici nu a discutat cu părinții tinerilor care au murit în accidentul provocat de fiul lor.

”A fost o presiune foarte mare pusă pe capul meu. După cum ați văzut și dvs. și cred că apreciați asta. Nu aș dori să fie nimeni sau să calce nimeni pe urmele mele. Este un lucru pe care, sincer să fiu, nu l-aș fi făcut sub nicio formă. Am toată familia (nr. arestată). Aș vrea să comunic și părinților decedaților, îmi cer scuze de starea pe care o am, îmi pare atât de rău încât nu pot să exprim în cuvinte. Asta e motivarea mea pentru care nu pot vorbi cu presa. Mi s-a creat o imagine foarte proastă, dar cine mă cunoaște, știe că am fost întotdeauna o persoană verticală”, a mai spus tatăl lui Vlad Pascu.

Sursă foto:INQUAM PHOTOS / OCTAV GANEA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni