• PRO TV
  • Ce decizie a luat Irinuca, după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Nimeni nu se aștepta la asta

Ce decizie a luat Irinuca, după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Nimeni nu se aștepta la asta

Ce decizie a luat Irinuca, după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Nimeni nu se aștepta la asta

Irinel Columbeanu a ajuns la azil în urmă cu două săptămâni, răpus de datorii și sătul să mai trăiască cu teama zilei de mâine. Irinuca, fiica lui, a luat o decizie neașteptată, imediat după ce tatăl ei a ajuns la azil.

Irina Columbeanu a luat o decizie neașteptată, asta după ce tatăl ei a ajuns la azil.

Gallery

Citește și:

Cele mai inteligente zodii. Vezi dacă ești printre nativii înzestrați cu un IQ ridicat

Ce se întâmplă cu Irinuca, la scurt timp după ce tatăl ei a decis să meargă la azil

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu din mariajul cu Monica Gabor, urmează să împlinească 18 ani. Spre surprinderea tuturor, la scurt timp după ce tatăl ei s-a decis să meargă la azil, căci nu se mai descurcă din punct de vedere financiar, aceasta a decis să-și închidă pagina de Instagram.

Fiica Monicăi Gabor este de negăsit pe rețelele de socializare, la o simplă căutare a numelui său pe rețeaua de socializare, apare următorul mesaj:

„Ne pare rău, această pagină nu este disponibilă. Este posibil ca linkul pe care l-ai accesat să nu fie valid sau ca pagina să fi fost ştearsă. Mergi înapoi la Instagram”, potrivit Click!.

Irinuca nu prea era activă pe rețelele de socializare, ultima ei postare era publicată în urmă cu un an. Deși a fost întrebată de multe ori, în comentarii, când va începe să posteze din nou, adolescenta nu a oferit niciun răspuns.

Același lucru putem să-l spunem și despre mama ei, Monica Gabor. Fosta parteneră a lui Irinel Columbeanu nu mai este activă pe Instagram din data 24 octombrie 2022, atunci când a postat ultima dată pe pagina sa oficială.

Nu se știe de ce niciuna din cele două nu mai postează absolut nimic în social media.

Irinel Columbeanu speră să fie vizitat de fiica lui la azil

În urmă cu doar 2 zile, în cadrul podcast, Irinel Columbeanu a mărturisit că a fost sunat de fiica lui, Irinuca și că și-a scris câteva mesaje și cu fosta soție, Monica Gabor. Fostul afacerist s-a resemnat și sper ca fiica lui să nu-l uite și să-l viziteze și la azil.

„Irinuca m-a sunat. Și Monica mi-a scris... Am comunicat în acest mod, scris și verbal, cu amândouă. Știu că sunt aici și poate cine știe, mă vor vizita...”, a povestit acesta într-un podcast.

Sursă foto: Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni