• PRO TV
  • Florin Salam, prima reacție după ce s-a spus că ar fi în închisoare: „Nu mai ascultați...”

Florin Salam, prima reacție după ce s-a spus că ar fi în închisoare: „Nu mai ascultați...”

Florin Salam, prima reacție după ce s-a spus că ar fi în închisoare: „Nu mai ascultați...”

Florin Salam se află din nou în atenția publicului larg, de această dată din cauza colegului său de breaslă, Costeluș de la Clejani. „Regele TikTok-ului”, așa cum este supranumit Costeluș, a dezvăluit pe rețelele de socializare că manelistul ar fi în închisoare.

Gallery

​Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de manele din toate timpurile. Acesta, deși are o carieră înfloritoare, care îi permite să își satisfacă toate plăcerile, este de multe ori implicat în certuri și scandaluri mediatice, majoritatea nepornind de la el. 

De această dată, Costeluș de la Clejani a spus în cadrul unui live de pe TikTok că „Regele Manelelor” ar fi arestat. Aceste declarații i-au alarmat pe fani, care i-au trimis nenumărate mesaje lui Florin Salam, pentru a afla adevărul. 

La o zi distanță de la declarațiile celui cu care Florin Salam s-a certat în trecut, manelistul a ieșit în spațiul public și a explicat faptul că este bine și că nu a fost vorba de niciun arest:

Vă iubesc oamenii mei, nu am fost arestat și nu am pățit nimic… nu mai ascultați prostii…”, a transmis Florin Salam, în urma cu puțin timp, pe pagina lui de Facebook.

Florin Salam și Costeluș de la Clejani s-au certat 

Nu este prima interacțiune dintre Florin Salam și Costeluș de la Clejani. La finalul anului 2022, cei doi au fost implicați într-un scandal de proporții, unde „Regele TikTok-ului” i-a amenințat familia artistului de manele. În urma injuriilor, Florin Salam a depus plângere împotriva acestuia:

La data de 20 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că a primit amenințări din partea unui bărbat, prin intermediul unei rețele de socializare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Sursă foto: Florin Salam/Facebook, Captură ecran/TikTok, Captură ecran/YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni