• PRO TV
  • Will Smith și Jada Pinkett Smith s-au despărțit de șapte ani, dar nu vor să divorțeze: „Voi fi alături de el”

Will Smith și Jada Pinkett Smith s-au despărțit de șapte ani, dar nu vor să divorțeze: „Voi fi alături de el”

Will Smith și Jada Pinkett Smith s-au despărțit de șapte ani, dar nu vor să divorțeze: „Voi fi alături de el”

Jada Pinkett Smith a mărturisit că ea și Will Smith s-au separat din anul 2016, dar nu vor să divorțeze. Cei doi nu mai locuiesc în aceeași casă și, abia acum, Jada a avut puterea de a spune cu voce tare ceea ce se întâmplă între ei.

Gallery

​Jada Pinkett Smith și Will Smith nu mai formează un cuplu de șapte ani. Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood a trecut prin mai multe momente dificile, care i-au adus în acest punct, dar au preferat să nu discute despre asta.

Will Smith și Jada Pinkett s-au despărțit

De șapte ani, cei doi actori își trăiesc viețile separat, fără ca publicul larg să știe despre acest lucru, nefiind gata să dezvăluie informația. Recent, în cadrul unui interviu acordat pentru NBC, relatează BBC, Jada a recunoscut tot ce se întâmplă între ea și soțul ei.

Jada susține că au acordat mai multe șanse relației lor și, în momentul în care au decis să meargă pe drumuri separate, erau, deja, „epuizați de atâtea încercări”. Cu toate acestea, nu vor divorța, deoarece și-au promis unul altuia că, indiferent de ceea ce se va întâmpla, nu vor face niciodată asta.

„Cred că amândoi eram, într-un fel, încă blocați în fantezia noastră despre cum credeam că ar trebui să fie cealaltă persoană”, a declarat Jada.

Will Smith și palma dată lui Chris Rock

În primăvara anului trecut, Will Smith și-a ieșit din minți în momentul în care  Chris Rock a făcut o glumă despre tunsoarea soției sale. Jada suferă de o boală care o face să își piardă părul, iar cuvintele acestuia l-au scos din minți pe actor.

În acele momente, Will Smith a urcat direct pe scenă și i-a dat o palmă lui Chris Rock, spunând: „Ține numele soției mele departe de gura ta”. Ulterior, Will Smith le-a cerut scuze tuturor pentru cele întâmplate, dar a fost aspru criticat pentru reacția pe care a avut-o.

Jada Smith a precizat, într-un interviu acordat pentru People, că, inițial, a crezut că actorul glumește, dar și-a dat seama că a fost serios, în momentul în care s-a întors pe scaunul pe care stătea. Cu toate acestea, a precizat că îi va fi mereu alături, dar vrea să îl lase pe el să își dea seama de acest lucru.

 

 Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni