• PRO TV
  • Teoria conspirației. Kim Jong Un și-a executat un general aruncându-l într-un acvariu cu pești piranha. Din ce film celebru s-a inspirat

Teoria conspirației. Kim Jong Un și-a executat un general aruncându-l într-un acvariu cu pești piranha. Din ce film celebru s-a inspirat

Teoria conspirației. Kim Jong Un  și-a executat un general aruncându-l într-un acvariu cu pești piranha. Din ce film celebru s-a inspirat

Liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un, și-ar fi pedepsit un general care plănuia o lovitură de stat în cel mai crud mod, conform Daily Star. Acesta l-ar fi aruncat în acvariul cu pești pirana din reședința sa.

Gallery


Victima ar fi fost înjunghiată și mutilată înainte de a fi aruncată în acvariu, conform sursei citate mai sus. Sursele acestei publicații spun că nu este clar dacă generalul a murit mâncat de pești, din cauza rănilor sau prin înecare.
Se pare că liderul sud-coreean s-ar fi inspirat din filmul James Bond din 1977, ”The Spy Who Loved Me”. În această peliculă, Karl Stromberg își execută oponentul aruncându-l într-un acvariu plin cu rechini.

Acvariul lui Kim nu conține rechini, ci câteva sute de piranha - ”importați din Brazilia” - pești consumatori de carne cu dinții extrem de ascuțiți.

Conform Daily Star, Kim Jong Un ar fi executat 16 seniori de când a venit la putere, în 2011. O britanic din serviciile secrete a declarat pentru Daily Star: ”Kim conduce inducând frica și teroarea. Mulți dușmani ai poporului sunt executați în public. Acesta dorește ca toată lumea să știe, inclusiv oamenii lui de încredere, că există riscul să suferi de o moarte foarte neplăcută dacă ești suspectat de trădare.
Peștii piranha sunt stilul lui Kim. Dacă reprezintă o metodă eficientă de a omorî pe cineva, nu mai este treaba lui”.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni