• PRO TV
  • Winael lansează single-ul "Cherry"

Winael lansează single-ul "Cherry"

Winael lansează single-ul "Cherry"

Winael a lansat primul single din carieră, "Cherry", o melodie cu versuri în limba franceză și limba engleză.

Gallery

"Numele meu este Winaël. Sunt din Caraibe, mai exact din insula "Guadeloupe" și am 25 de ani. Sunt foarte bucuros să vă prezint melodia mea de debut, Cherry, un cântec pe care l-am compus și produs alături de Mircea - „Flat Beats”. Mi-am dorit ca acest cântec să sune mai internațional cu mici note orientale (pentru că îmi plac sunetele arabe). Povestea piesei este cea mai clasică, mulți dintre noi ne-am regăsit în club la ora 4 am., văzând „cea mai frumoasă fată a serii” care ne face chef de dans", declară Winael.

Winael este unul dintre finaliștii de la Vocea României, care i-a cucerit sezonul trecut pe jurați, iar în urma prestației lui din blind-uri, a fost aplaudat în picioare de către toți cei cinci jurați. De-a lungul competiției, Winael a abordat diferite stiluri muzicale, demonstrând versatilitatea lui vocală, culminând cu piesa "De-ai fi tu salcie la mal”, interpretată impecabil având în vedere faptul că Winael nu stăpânește bine limba română.

Winael a început să cânte de la vârsta de 8 ani, intrând la școală de muzică La Cle des Arts Henry Salvador. Ulterior, a studiat canto liric și a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale de canto (în Caraibe, în Franța continentală, în Regatul Unit, în Guyana), iar apoi ajungând în fața juriului de la emisiunea The Voice Franța, sezonul 7.

În pandemie s-a mutat la Sibiu, unde a colaborat ocazional cu grupul muzical Mojito Band că invitat special. Absolvent cu o licență în limbi străine, Winael vorbește fluent patru limbi (engleză, română, spaniolă, portugheză), în timp ce studiază mandarină și italiană. Interesat și de expresia corporală, Winael a învățat salsa, bachata și merengue, iar recent și-a extins cunoștințele prin adăugarea unor noțiuni de break dance.

Streaming link: https://Winael.lnk.to/Cherry

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=iQwIEdayCXk

Sursa foto: Universal

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni