• PRO TV
  • Winael, finalistul de la Vocea României 2022, lansează cea de-a doua piesă din carieră. Cum sună „Fella”

Winael, finalistul de la Vocea României 2022, lansează cea de-a doua piesă din carieră. Cum sună „Fella”

Winael, finalistul de la Vocea României 2022, lansează cea de-a doua piesă din carieră. Cum sună „Fella”

Winael aduce o nouă surpriză și, la scurt timp după piesa lui de debut, revine în atenția publicului cu cel de-al doilea single – „Fella”, o piesă cu un sound captivant ce te hipnotizează de la prima ascultare.

Gallery

​„Fella" este rezultatul pasiunii și dedicării lui Winael față de arta muzicală și dans, lucru care se poate vedea și in videoclip, fiind surprins înconjurat de dansatori. Pentru acest clip, Winael a lucrat cu Codruța Corocea.

Această piesă aduce un amestec captivant de ritmuri și elemente melodice, demonstrând versatilitatea sa în muzică, lucru care l-a diferențiat și la Vocea României.

Winael este unul dintre finaliștii din sezonul trecut și a oferit momente memorabile pe scena de la Vocea României, fiind aplaudat în picioare de toți jurații.

De-a lungul competiției, Winael a abordat diferite stiluri muzicale, culminând cu piesa "De-ai fi tu salcie la mal”.

„Fella" face parte dintr-o serie de piese pe care Winael a pregătit-o pentru fanii săi, pe care urmează să le lanseze în perioada următoare.

Videoclipul piesei a fost postat pe platforma Youtube, iar fanii artistului au avut numai cuvinte de laudă.

„Super melodie! Bravo! O așteptăm pe următoarea”, „Încă un hit! Ține-o tot așa!”, „Melodia, muzica, atmosfera, hainele, dansatorii.. Totul e uimitor! Felicitări, Winael!”, „Are un sound super!”, „Genial! Melodia asta te scoate la dans”, i-au scris fanii.

Winael a început să cânte de la vârsta de 8 ani, intrând la școală de muzică La Cle des Arts Henry Salvador. Ulterior, a studiat canto liric și a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale de canto (în Caraibe, în Franța continentală, în Regatul Unit, în Guyana), iar apoi ajungând în fața juriului de la emisiunea The Voice Franța, sezonul 7.

În pandemie s-a mutat la Sibiu, unde a colaborat ocazional cu grupul muzical Mojito Band ca invitat special. Absolvent cu o licență în limbi străine, Winael vorbește fluent patru limbi (engleză, română, spaniolă, portugheză), în timp ce studiază mandarină și italiană. Interesat și de expresia corporală, Winael a învățat salsa, bachata și merengue, iar recent și-a extins cunoștințele prin adăugarea unor noțiuni de break dance.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni