• Emisiuni
  • Vocea României
  • FINALA Vocea României 2022 | Winael Baldus, din echipa Smiley & Theo Rose, s-a clasat pe locul 4 în marea finală

FINALA Vocea României 2022 | Winael Baldus, din echipa Smiley & Theo Rose, s-a clasat pe locul 4 în marea finală

În marea finală Vocea României 2022, în cel de-al treilea moment, Winael a încântat publicul, antrenorii și telespectatorii alături de Raluka, cu interpretarea piesei “How I Am Supposed to Live Without You”. Vezi prestația celor doi în video-ul mai sus. 

“Îmi place foarte mult cum cântă Raluka, are așa o voce așa delicată”, a spus Winael la repetiții. 

Raluka: “Este foarte talentat și foarte emotiv în același timp. Sper să-și poată stăpâni emoțiile în finală”.În al doilea performance al show-ului, după interpretarea solo a piesei ”SOS”, Winal Baldus a primit aprecierile antrenorilor. 

Denis: ”Te felicit pentru modul în care ai cântat piesa asta. Mi se pare o provocare imensă. Te-ai descurcat de minune”

Smiley: ”Mi-e greu să vorbesc pentru că am avut emoții foarte mari pentru el și pentru piesa asta. Când ai de-a face cu o voce ca a ta, pe care o întâlnești o dată în viață, merită să-i dai ce poate să cânte. Eu cred că vocea ta este de nivel internațional”.

Theo Rose: ”Eu vreau doar să-ți mulțumesc! A cântat extraordinar. Românii noștri sunt corecți și cred în adevăratele voci. Au crezut în tine, indiferent de naționalitate. Ești mult mai bun decât mare parte din noi, ca suflet, ca om, de voce nu mai vorbesc”.

Tudor Chirilă: ”E o seară a cântecelor mari, epice!”În primul performance, Winael Baldus a făcut un show memorabil alături de antrenorii săi. Finalistul a cântat “Aprinde scânteia” cu Smiley și Theo Rose pe scena de la Vocea României. 


„Nu m-am așteptat să ajung aici și să cânt peste noapte cu artiști mari ca Smiley și Theo Rose. Sunt foarte recunoscător! România e casa mea acum! Vreau să-mi fac o carieră muzicală aici. Sunt iubit de echipa mea. Theo Rose este ca sora mea”,
a mărturisit Winael. 

Tudor Chirilă: “Felicitări! V-ați amornizat perfect. Ați fost foarte mișto!”

Irina Rimes: „Eu oricum iubesc piesa asta! Felicitări! Un moment special!”

Denis The Motans: "Pe lângă faptul că ai o voce extraordinară, ești și un om extraordinar!"

Antrenorii au dus lupte grele pentru Winael Baldus. Tânărul este din Caraibe, dar de un an locuiește la Sibiu și este îndrăgostit de o româncă.  

La audițiile pe nevăzute, Winael a cântat într-un mod cu totul original piesa „Dance Monkey” a artistei Toni Watson. Tânărul a impresionat cu vocea sa unică, iar antrenorii s-au întors rând pe rând. La finalul prestației, toți l-au aplaudat în picioare. 

Concurentul a trecut de battle, de knockout-uri, iar în primul LIVE a creat un moment spectaculos interpretând piesa You’re The Voice. Voturile telespectatorilor l-au trimis în semifinală, iar apoi în marea finală.

Finala Vocea României poate fi vizionată LIVE și pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni