• Emisiuni
  • Vocea României
  • Vocea României lider absolut de audiență! Ediția de aseară a fost urmărită de peste 1.2 milioane de telespectatori

Vocea României lider absolut de audiență! Ediția de aseară a fost urmărită de peste 1.2 milioane de telespectatori

Vocea României lider absolut de audiență! Ediția de aseară a fost urmărită de peste 1.2 milioane de telespectatori

O nouă seară în care, pe scena de la Vocea României, au avut loc momente vibrante i-a ținut pe telespectatori în fața televizoarelor. Nouă concurenți care au convins cu vocile lor au trecut mai departe, iar astfel echipele antrenorilor încep să prindă contur.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 23:38, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.0 puncte de rating și 26.4% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea doar 3.8 puncte de rating și 14.4% share.

Aproape 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:51, aproape 1.6 milioane de români se uitau la Vocea României.

„Tu ești omul care în scurt timp își va face o trupă!; Cred că locul tău nu e doar aici, la Vocea României, cred că vocea asta merită o șansă și pentru o carieră de vârf în România, ca artist”, i-au spus Horia & Theo lui Andrei Petruș, concurentul care a ales să meargă mai departe în echipa celor doi antrenori. Alături de el, Alex Maxim, Alexandra Giurcă, Andra Covaleov, Beatrice Giurgiu, Cosmin Mariciuc, Elena Neamțu, Elisoa Cynthia și Livia Crăescu și-au găsit loc în echipe și îi vom vedea în următoarea etapă a competiției.

Vocea României continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o ediție impresionantă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni