• PRO TV
  • Smiley, gest de milioane pentru Alejandro Fernandez, concurent Vocea României. Cum a reușit să îi aducă zâmbetul pe buze

Smiley, gest de milioane pentru Alejandro Fernandez, concurent Vocea României. Cum a reușit să îi aducă zâmbetul pe buze

Smiley, gest de milioane pentru Alejandro Fernandez, concurent Vocea României. Cum a reușit să îi aducă zâmbetul pe buze

Smiley a făcut un gest de milioane pentru Alejandro Fernandez de la Vocea României. După ce l-a auzit cântând una dintre piesele lui Tom Walker, antrenorul a luat legătura cu artistul scoțian, care i-a transmis un mesaj concurentului.

Gallery

​Smiley este, de departe, unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta are o carieră absolut uimitoare în România, iar în ultima perioadă și-a îndreptat atenția către artiști străini, cu care a avut deja câteva colaborări de succes. Printre aceștia se numără și Tom Walker, celebrul cântăreț de origine engleză, care a cucerit publicul larg datorită pieselor sale pline de emoție. 

Smiley nu se concentrează doar pe muzică, ci și pe televiziune. Acesta prezintă show-ul fenomen Românii au talent de 12 ani și este antrenor la Vocea României din septembrie, 2011. De-a lungul anilor, acesta a reușit să aducă zâmbete pe buzele concurenților și telespectatorilor. 

Recent, la Vocea României s-a prezentat Alejandro Fernandez, un tânăr în vârstă de 27 de ani, de origine jumătate spaniolă, jumătate engleză, care a reușit să cucerească inimile antrenorilor și să întoarcă patru scaune. Acesta a interpretat melodia „Leave a light on” a lui Tom Walker, iar Smiley a fost profund impresionat de prestația lui. 

După ce toți antrenorii și-au întors scaunele, Smiley i-a spus lui Alejandro că, dacă l-ar alege pe el, ar putea să vorbească cu autorul originar al piesei cântate la audiție. Zis și făcut, concurentul a decis să facă parte din echipa lui Smiley.

Gallery

Gest de milioane făcut de Smiley pentru Alejandro Fernandez

Alejandro Fernandez a decis să facă parte din echipa lui Smiley, motiv pentru care antrenorul s-a ținut de promisiune. Acesta a vorbit cu Tom Walker, i-a arătat prestația concurentului de la Vocea României și, la rândul lui, artistul scoțian a transmis un mesaj:

„Alejandro, sunt eu, Tom Walker! Aș vrea să-ți mulțumesc pentru că mi-ai cântat atât de frumos cântecul. A fost genial! Felicitări că ai intrat în echipa lui Smiley. Sunt sigur că o să rupeți. Salutare, România!”, a spus artistul.

​Ulterior, Smiley a postat videoclipul pe TikTok, alături de un mesaj extrem de emoționant:

„I talk the talk, I walk the walk.
Nu știu câți dintre voi știu că îmi place să încurajez oamenii de lângă mine, să le arăt cât de departe ajungi dacă muncești pentru pasiunea ta, să le pun un zâmbet pe față, că doar mi se spune Smiley. ? Îmi doresc ca toată lumea să știe că poți ajunge mai departe decât îți imaginezi, dacă atunci când o ușă se închide, încerci să intri pe geam. Așa cum am făcut eu, până am reușit să construiesc drumul muzical de afară, din dorința de a arăta că se poate. ✌?

Thank you, @Tom Walker for the surprise!
Mulțumesc, @Serban Cazan !”, a scris Smiley pe TikTok. 

VEZI MOMENTUL ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni