• Emisiuni
  • Vocea României
  • Confruntări Vocea României 2023. Battle-ul dintre David Mihuț și Ioana Neagu a stârnit polemici între antrenori: „Mie mi se pare că ei nu trebuiau puși împreună!”

Confruntări Vocea României 2023. Battle-ul dintre David Mihuț și Ioana Neagu a stârnit polemici între antrenori: „Mie mi se pare că ei nu trebuiau puși împreună!”

Smiley a ales componența următorului battle de la Vocea României. Ioana Neagu și David Mihuț au primit melodia „Gravity” de la John Mayer.

Gallery

„Am simțit eu că se potrivesc. În primul rând ca voci, dar și caractere. Sunt amândoi foarte liniștiți, ascultători. Îmi place de ei”, a spus antrenorul.

David a fost extrem de încântat de piesa primită și a declarat că e fan John Mayer, iar aceasta este una dintre melodiile lui favorite.

Ioana și David au dat totul pe scenă și au fost aplaudați în picioare de întreaga sală. Battle-ul lor a stârnit însă polemici între antrenori.

Irina Rimes: „A fost foarte bine, doar că melodia parcă i s-a potrivit mai mult ei decât lui David. A fost bine!”.

Tudor Chirilă: „Felicitări, Smiley, pentru piesă, dar cam atât. Mie mi se pare că ei nu trebuiau puși împreună, în sensul că la el mi s-a părut prea puțin, la ea mi s-a părut prea mult. Și nu am simțit această chestie că transformați piesa asta într-un duet”.

Theo Rose: „Eu cred că la finalul acestui battle cel mai câștigat este David, pentru că la Vocea României este și despre provocare și depășirea limitelor. Cu tine, David, cred că asta s-a întâmplat acum. Mi se pare că te-ai descurcat extraordinar. Mi s-a părut tare! Bravo, vouă!”.

Smiley: „Mă așteptam să se nască o polemică. De asta i-am și pus împreună, de asta le-am dat piesa asta. Într-adevăr alăturarea este neobișnuită. Theo se vede că a fost cu mine în echipă în sezonul trecut, că a prins ideea. Mie mi-a plăcut foarte mult și după reacția publicului, cred că le-a plăcut și lor foarte mult”. Antrenorul a ales să meargă mai departe cu Ioana Neagu.

David Mihuț a avut însă parte de un moment pe care nu-l va uita prea curând. Tânărul a cântat piesa „My Way” a lui Frank Sinatra, alături de Tudor Chirilă și Horia Brenciu. Cel care a venit cu ideea a fost chiar Tudor Chirilă, care l-a rugat pe Horia să i se alăture pe scenă pentru acest moment. 

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 10 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni