• Emisiuni
  • Vocea României
  • Confruntări Vocea României 2023. Vlad Musta și Alex Maxim, ambii din echipa lui Smiley, aplaudați în picioare de toți antrenorii: „Efectiv nu știu ce să aleg!”

Confruntări Vocea României 2023. Vlad Musta și Alex Maxim, ambii din echipa lui Smiley, aplaudați în picioare de toți antrenorii: „Efectiv nu știu ce să aleg!”

Următorul battle al serii s-a dat între Vlad Musta și Alex Maxim, concurenți din echipa Smiley. Antrenorul le-a ales piesa „Keeping Me Alive” de la Jonathan Roy.

Gallery

​Alex Maxim spune că visează de 11 ani la acest moment și este extrem de recunoscător pentru tot ce i se întâmplă.

„Am visat foarte mult la această zi. Cred că am vreo 11 ani de când încerc la Vocea României și în sfârșit mi s-a îndeplinit visul... în primul rând de a-l cunoaște pe Smiley. Dumnezeu face lucrurile să se întâmple atunci când ești pregătit. Cred că abia acum am fost pregătit să-l cunosc pe Smiley cu adevărat”, a declarat Alex la testimoniale.

„În viața de zi cu zi nu prea sunt genul de persoană care să își arate emoțiile, dar cumva pe scenă încerc să fac chestia asta. E singurul moment în care mă las dus de val”, a spus Vlad Musta.

Cei doi au avut un moment spectaculos pe scena de la Vocea României și au fost aplaudați în picioare de către toți antrenorii.

Tudor Chirilă: „Momentul în sine a fost extraordinar! Smiley, eu dacă aș fi în locul tău... Vlad, ai voce extraordinară, dar ăsta bate actualitățile!”.

Irina Rimes: „Faptul că ne-am ridicat toți în picioare cred că vorbește de la sine. Voi amândoi trebuie să fiți în concursul ăsta. Alegerea e foarte grea.”

Theo Rose: „Ați făcut un moment nemaipomenit! Alex, ești un personaj! Vlad, de tine știam”.

Smiley:Efectiv nu știu ce să aleg. Voi amândoi ați fost extraordinari și vă mulțumesc că ați creat acest moment!”.

Antrenorul a decis să meargă mai departe cu Alex Maxim. Pentru Vlad Musta au apăsat butonul Irina Rimes, Tudor Chirilă și echipa Horia Brenciu&Theo Rose. Tânărul a ales să meargă mai departe cu Irina Rimes.

Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus!

Episodul 10 „Vocea României” este disponibil în avans, pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni