• PRO TV
  • Cătălin Oprișan va prezenta o nouă emisiune pe VOYO, Arena SPORT.RO!

Cătălin Oprișan va prezenta o nouă emisiune pe VOYO, Arena SPORT.RO!

Cătălin Oprișan va prezenta o nouă emisiune pe VOYO, Arena SPORT.RO!

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști, oameni de televiziune și radio din țară se alătură PRO TV! Veste importantă pentru toți pasionații de sport și nu numai – Cătălin Oprișan, cunoscut pentru comentariile și interviurile remarcabile pe care le-a făcut de-a lungul anilor se alătură trustului pentru o nouă emisiune care va fi disponibilă, începând de joi, pe VOYO și pe site-ul sport.ro.

Gallery

​Show-ul se va numi Arena SPORT.RO și în fiecare săptămână le va aduce tuturor urmăritorilor informații despre cele mai relevante evenimente sportive ale momentului, din diverse domenii, comentate în stilul consacrat de Oprișan, dar și de invitații speciali pe care îi va avea aproape.

”Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, așa că după... 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor. Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații”, declară Cătălin Oprișan încântat de debutul noii emisii.

După anii de experiență, acesta a mai punctat: ”astăzi, sportul nu înseamnă numai minutul și scorul, ci și recorduri incredibile, cariere fabuloase ori momente de voință înalte cât vârful Everest”.

„Arena SPORT.RO este un nou proiect digital prin care dezvoltăm organic zona de premium video content. Suntem bucuroși să colaborăm cu Cătălin Oprișan, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi. Continuăm să construim și să livrăm content de calitate pentru iubitorii de sport”, a declarat Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV.

Nu ratați, începând de joi, 19 octombrie, Arena Sport.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni