• PRO TV
  • Daniel Pavel și-a cerut iubita în căsătorie, cu un mesaj scris din Republica Dominicană, în urmă cu cinci luni: „Vrei să-mi fii soție?”

Daniel Pavel și-a cerut iubita în căsătorie, cu un mesaj scris din Republica Dominicană, în urmă cu cinci luni: „Vrei să-mi fii soție?”

Daniel Pavel și-a cerut iubita în căsătorie, cu un mesaj scris din Republica Dominicană, în urmă cu cinci luni: „Vrei să-mi fii soție?”

Fericire mare în familia lui Daniel Pavel. Prezentatorul ”Survivor” va ajunge în fața ofițerului de stare civilă alături de logodnica lui, Ana.

Gallery

​Ana și Daniel Pavel formează un cuplu de mai mulți ani, iar relația lor a evoluat atât de frumos, încât vor ajunge în fața ofițerului de stare civilă. Prezentatorul și-a cerut iubita în căsătorie, într-un mod inedit, iar momentul a fost filmat.

Daniel Pavel și-a cerut iubita în căsătorie

Ana și Daniel Pavel au părut că sunt făcuți unul pentru celălalt încă de la început, iar postarea cu cererea în căsătorie a confirmat acest lucru. Prezentatorul emisiunii ”Survivor” și-a făcut curaj și i-a cerut mâna femeii care îl face fericit de câțiva ani.

Cerea în căsătorie a avut loc în timpul unei plimbări pe un lac din București. Cei doi erau singuri, motiv pentru care, s-au putut bucura de moment în liniște. Întrebarea ”Vrei să-mi fii soție?” a fost scrisă pe trei cartonașe, încă de acum cinci luni, când Daniel Pavel se afla în Republica Dominicană.

S-au logodit în locul în care au avut prima întâlnire

Locul logodnei nu a fost ales deloc întâmplător, fiind locul în care a avut loc prima întâlnire. Momentul a fost unul care a depășit orice așteptare și amândoi au relatat cele simțite, în cadrul aceleiași postări din mediul online.

„Si eu care credeam ca e doar o plimbare cu barca…(nu ca asta ar fi putin, tot ce vine din iubire reprezinta mult, mult de tot in economia vietii). Dar chiar nu ma gandeam ca va fi atat de frumos, totul, chiar atunci ?.

EL, Danielul meu, cuvintele lui, emotia. Sunt recunoscatoare pentru toata iubirea care vine din partea lui, pentru binecuvantarea Domnului, pentru noi! De iubire, nu mai zic. Se vede si e a noastra. Greu de redat in cuvinte ❤️‍?♾️?♾️❤️‍”, a mărturisit Ana, pe rețelele de socializare.

 

 

Sursa foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni