• PRO TV
  • Câte perechi de nași vor avea Daniel Pavel și Ana Pop la nuntă. Prezentatorul „Survivor România” a făcut primele declarații despre marele eveniment

Câte perechi de nași vor avea Daniel Pavel și Ana Pop la nuntă. Prezentatorul „Survivor România” a făcut primele declarații despre marele eveniment

Câte perechi de nași vor avea Daniel Pavel și Ana Pop la nuntă. Prezentatorul „Survivor România” a făcut primele declarații despre marele eveniment
Sursa: Instagram

Daniel Pavel și Ana Pop s-au logodit recent. La scurt timp după cererea în căsătorie, prezentatorul „Survivor România” a făcut primele declarații despre nuntă, dar și despre nași.

Gallery

Daniel Pavel și Ana Pop s-au logodit după un an și jumătate de relație. Cei doi formează un cuplu din 2022. S-au cunoscut prin intermediul unui grup de prieteni comuni, la un eveniment monden, iar așa a început povestea lor de dragoste.

Daniel Pavel și Ana Pop vor avea mai multe perechi de nași la nuntă: „Toți oameni pe care-i simțim apropiați nouă”

Marele eveniment din viața celor doi va avea loc în vara anului viitor.

Cererea în căsătorie a fost planificată de prezentatorul Tv cu cinci luni în urmă și a avut loc într-o barcă cu vâsle, pe lacul Herăstrău.

De asemenea, inelul a fost ales cu mare grijă, Daniel Pavel a primit ajutor din partea persoanelor apropiate Anei, în special de la mama acesteia.

„Sentimentele și planul de a face următorul pas în relația noastră existau, așa este, cu mult timp în urmă. Însă inelul l-am luat mai târziu, după ce am avut vreme să mă sfătuiesc cu persoane importante din viața Anei. Așa că aș putea spune că alegerea mi-a fost ușurată, deoarece am putut discuta cu oameni care îi știau exact gusturile și dorințele”, a declarat Daniel Pavel, pentru unica.ro.

Pregătirile de nuntă sunt în toi, prezentatorul Tv și partenera sa au început să se gândească la toate detaliile, ba chiar au început să facă lista de invitați: „va fi o zi pentru noi și sufletele noastre”

Totodată, Daniel Pavel a dezvăluit că va avea mai multe perechi de nași, fără să dezvăluie numărul lor, însă vor fi „toți oameni pe care-i simțim apropiați nouă. Este esențial pentru noi acest aspect”, a mai declarat Daniel Pavel, pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni