• PRO TV
  • Mama victimei lui Mario Iorgulescu este revoltată, după ce fiul lui Gino Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare:„La cât ne-au umilit...”

Mama victimei lui Mario Iorgulescu este revoltată, după ce fiul lui Gino Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare:„La cât ne-au umilit...”

Mama victimei lui Mario Iorgulescu este revoltată, după ce fiul lui Gino Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare:„La cât ne-au umilit...”
Sursa: Facebook

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 13 ani și 8 luni de închisoare. Curtea de Apel București i-a redus pedeapsa inițială cu doi ani. Ce spune mama tânărului care a murit în accidentul provocat de fiul lui Gino Iorgulescu în 2019?

Gallery

Ce despăgubiri ar trebui să primească părinții victimei lui Mario Iorgulescu

Judecătorii au stabilit că părinții victimei vor primi 200.000 de euro și 100.000 de lei daune. Despăgubirile trebuie plătite de City Insurance, societate care este în faliment.

Magistrații au dat verdictul final în cazul lui Mario Iorgulescu, după ce au analizat mai multe expertize: Acesta conducea beat şi drogat cu cocaină când a intrat cu 164 km/h pe contrasens. El a lovit maşina în care era Dani Vicol (24 de ani), tatăl a doi copii, care a murit pe loc, potrivit b1tv.ro.

Părinții lui Dani Vicol consideră că pedeapsa primită e prea mică și acuză că avocații lui Mario Iorgulescu l-au umilit pe fiul lot în instanță. La polul opus, familia lui Mario Iorgulescu este de părere că pedeapsa este prea mare.

Citește și: Mario Iorgulescu a fost condamnat definitiv! Fiul lui Gino Iorgulescu a primit 13 ani și 8 luni de închisoare

Ce spune mama tânărului care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu în 2019

Mama tânărului care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu susține că pedeapsa este prea mică pentru cât a fost umilit fiul lor în instanță.

„Mi se pare cam puţin pentru ce a făcut Mario Iorgulescu şi cât ne-a umilit în instanţa asta. Ne-a făcut copilul în toate felurile, şi drogat, cu toate că vina lui nu a fost nici măcar un pic. Suferinţă, durere, milă, dor mare de copilul meu, durere mare de copiii lui că au rămas fără tată”, a susținut Marinela Vicol, mama tânărului ucis, potrivit unui site de știri.

Citește și: Așa arată acum Mario Iorgulescu, la patru ani de la accidentul mortal! Imaginea apărută în spațiul public

Mario Iorgulescu a fugit în Italia la scurt timp după ce a provocat accidentul mortal, iar de atunci familia și avocații încearcă să-l scoată bolnav psihic pentru a-l scăpa de condamnare.

Sursă foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni