• PRO TV
  • Avocații lui Mario Iorgulescu vor să îi reducă pedeapsa, deși a ucis un om: „Victima era de 10 ori mai drogată”

Avocații lui Mario Iorgulescu vor să îi reducă pedeapsa, deși a ucis un om: „Victima era de 10 ori mai drogată”

Avocații lui Mario Iorgulescu vor să îi reducă pedeapsa, deși a ucis un om: „Victima era de 10 ori mai drogată”

În anul 2019, Mario Iorgulescu a produs un accident rutier, în urma căruia o persoană a decedat. Virgil Boglea, unul dintre avocații acestuia, susține că, în momentul accidentului, acesta nu era drogat și vrea, împreună cu ceilalți avocați, să schimbe încadrarea juridică.

Pe lângă schimbarea încadrării juridice, avocații încearcă să obțină inclusiv reducerea pedepsei cu trei sau patru ani. Inițial, Mario Iorgulescu a primit o condamnare de 15 ani și 8 luni, următorul termen fiind stabilit pentru luna august.

Virgil Boglea, unul dintre avocații fiului președintelui Ligii Profesionale de Fotbal din România,  a declarat că Mario Iorgulescu nu este vinovat pentru cele întâmplate și că, mai mult decât atât, persoana care și-a pierdut viața în urma accidentului era de „zece ori mai drogată” decât Mario.

Mai mult decât atât, avocatul a menționat existența mai multor expertize, care ar demonstra faptul că, în momentul în care a produs accidentul, Mario Iorgulescu nu se afla sub influența niciunei substanțe interzise. 

„Victima era de 10 ori mai drogată decât Mario (...) S-au spus multe neadevăruri. Mario a fost linșat mediatic. Mario nu a fost vinovat nici măcar de accident. Ceea ce s-a prezentat în acest caz a fost în fapt un linșaj mediatic (...)

Mario nu era drogat! Procurorii și judecătorii știau și asta e grav din perspectiva sistemului de justiție (...) Există o expertiză extrajudiciară efectuată de un fost doctor la INML, specializat în rapoarte toxicologice, care după ce a studiat raportul a spus că tot ceea ce au relatat procurorii și judecătoarea de pe fond este nereal (...)

Apar suspiciunile că acest proces a fost o manoperă brutală de condamnare a familiei Iorgulescu, probabil contra domnului Gino Iorgulescu”, a precizat avocatul lui Mario Iorgulescu, la un post de radio. 

Gino Iorgulescu a declarat și el că fiul său nu era drogat în momentul producerii accidentului, deși, în urma anchetei, s-a concluzionat că Mario Iorgulescu consumase cocaină, chiar în ziua în care tragedia a avut loc. 

 

Sursa foto: Facebook I Mario Iorgulescu

VEZI ȘI VIDEO 


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni