• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Personajele din Las Fierbinți vor avea găini care fac ouă cu trei gălbenușuri! Cum? Aflăm de la ora 20:30, la PRO TV!

Personajele din Las Fierbinți vor avea găini care fac ouă cu trei gălbenușuri! Cum? Aflăm de la ora 20:30, la PRO TV!

Personajele din Las Fierbinți vor avea găini care fac ouă cu trei gălbenușuri! Cum? Aflăm de la ora 20:30, la PRO TV!

Prima săptămână din noul sezon Las Fierbinți a adus zâmbete pe chipul a milioane de români! Fiecare episod a fost lider incontestabil de audiență, iar telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură minut cu minut serialul lor preferat. În această seară, de la ora 20:30, cei de acasă se pot bucura de noi aventuri ale celor mai îndrăgite personaje.

Dorel a intrat într-o depresie gravă după ce a citit poemele lui George Bacovia! „Tu n-auzi cum mă năpădește durerea?”, îi va spune acesta lui Bobiță, care va încerca să îl dea jos din pat prin orice mijloace. Însă Giani va veni cu soluția salvatoare: „reprogramarea mentală” făcută de Nicu Rață, ajutat de asistenta sa, Aspirina. Rămâne de văzut dacă Rață îl va face pe Dorel să treacă peste cele mai mari supărări ale sale. 

Celentano va avea și el o criză existențială. Acesta se va apuca de citit creațiile lui Galileo Galilei și de „reinterpretat” lucruri: „Nu mai e nimic de inventat! Dacă tot s-a inventat tot și nu mai pot să inventez nimic, atunci fac altceva. Hai să reinterpretez ce s-a inventat!”, îi va spune Celentano soacrei sale, căreia i-a schimbat roțile căruțului cu unele de formă... pătrată!

O nouă afacere va lua naștere în Fierbinți și nu Giani este responsabil pentru ea, ci Ardiles. Acesta ia găinile vecinilor și le promite că în urma unui „antrenament” la care sunt supuse în Irlanda, acestea vor face ouă cu trei gălbenușuri... totul pentru modesta sumă de 200 de euro/pasăre. Cum vor interveni primarul Vasile și polițistul Robi pentru a rezolva problema? Vom descoperi în câteva ore!

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul poate fi urmărit în avans pe VOYO

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Credit foto: Gina Buliga

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni