• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Comedia a cucerit România! Las Fierbinți și Săriți de pe fix! au fost lideri de audiență

Comedia a cucerit România! Las Fierbinți și Săriți de pe fix! au fost lideri de audiență

Comedia a cucerit România! Las Fierbinți și Săriți de pe fix! au fost lideri de audiență

Joi seară, cei de acasă au urmărit cu sufletul la gură aventurile personajelor din Fierbinți și situațiile hilare în care au fost puși cei mai buni comedianți din țară și doi invitați speciali. Las Fierbinți și Săriți de pe fix! au fost lideri de audiență. 

Giani și Dorel au crezut că dau lovitura cu o idee de business mai puțin obișnuită: un cimitir pentru animale, acompaniat de cavouri de lux, în care stăpânii acestora le pot plânge pe răposate așa cum se cuvine. Însă planurile le-au fost date peste cap de un preot: „Mă tem că nu se poate, dragii mei. E împotriva firii și împotriva lui Dumnezeu. Ăsta nu este un teren blagoslovit. Terenul ăsta este blestemat. Dacă îngropi un animal aici, spiritul lui îl va bântui pe cel care l-a îngropat”, le-a spus acesta. Dorel s-a speriat și a renunțat complet la afacere, iar Giani a rămas fără partener.

Aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.4 puncte de rating și 31.8% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 5.5 puncte de audiență și 18.5% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.7 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:00, aproape 1.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

Aseară, Cătălina Grama și George Ivașcu au fost invitați în cel mai nebun show de divertisment. Alături de ei, Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Paul Ipate, Alex Bogdan, Mihai Rait, Drăcea și Lucian Ghimiși și-au testat spontaneitatea și ingeniozitatea într-o ediție cu multe momente neprevăzute. Săptămâna viitoare, Sore și Dorian Popa vor da drumul la comedie pe cea mai înclinată scenă pentru a-i determina pe telespectatori să râdă fără limite. 

Aseară, emisiunea Săriți de pe fix! a fost lider incontestabil de audiență! În intervalul orar 21:31 – 23:41, PRO TV a înregistrat 7 puncte de audiență și 27.6% cotă de piață în rândul publicului Național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4 puncte de rating și 15.8% share. La nivel Național, peste 1 milion de telespectatori au urmărit în fiecare minut show-ul, iar la ora 21:45, în minutul de aur, peste 1.5 milioane de români erau cu ochii pe PRO TV.

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, iar Săriți de pe fix! în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV. Cele două producții pot fi urmărite în avans, pe VOYO. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni