• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Scandal între soțiile lui Brânzoi și Firicel – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Scandal între soțiile lui Brânzoi și Firicel – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Scandal între soțiile lui Brânzoi și Firicel – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Aseară, telespectatorii nu au ratat episodul din Las Fierbinți și au văzut cum personajele lor preferate au trecut prin cele mai surprinzătoare peripeții și au reușit să rezolve situații pe cât de dificile, pe atât de amuzante. Serialul a fost lider absolut de audiență.

S-a dat o bătălie crâncenă pentru inima vecinei proaspăt sosită din Franța. Bobiță, Giani, Dorel și Rață au încercat să-i intre în grații cu fel și fel de vorbe și gesturi frumoase. Însă toți patru au fugit mâncând pământul în momentul în care au văzut că aceasta nu este... epilată la subraț! „Tu nu te tunzi în cap? Nu-ți mai scapă foarfeca mai jos?”, a întrebat-o Bobiță uimit.

Firicel și soția lui au trecut pragul gospodăriei lui Brânzoi pentru a sta de vorbă la o cafea. Totuși, lucrurile nu au decurs conform planului, iar nevasta lui Firicel s-a enervat: „Ne-ați chemat aici ca să ne dăm seama că suntem mai săraci ca voi!”, le-a reproșat aceasta gazdelor. „Firicele, ia-le odată banii și hai să mergem”, a continuat. Astfel, soția lui Brânzoi a descoperit cum a reușit acesta să găsească „prieteni de familie”: mituindu-i! „Păi ce era să fac dacă n-a venit nimeni?”, a motivat Brânzoi alegerea făcută.

Episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:30 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.8 puncte de rating și 28.2% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea doar 7.8 puncte de audiență și 25.1% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:13, peste 1.9 milioane de români se distrau urmărind Las Fierbinți.

În această seară, Giani și Dorel sunt co-fondatorii unei noi afaceri prospere: un cimitir de animale! Cei doi vor să facă locuri de veci și cavouri de lux pentru patrupede pe terenul din fața cârciumii lui Bobiță, care bineînțeles că se va împotrivi: „Aveți 5 minute să astupați groapa asta, că vine cineva să bea o bere și după zice că am făcut cimitir aici. Nu se face nimic, punct!”. Dacă cei doi vor duce planul la bun sfârșit sau vor încheia afacerea, aflăm în doar câteva ore. Tot în această seară, vom descoperi prin ce metode vor încerca Firicel și Rață să îl convingă pe Celentano de puterea efectului placebo: „Pe mine... să mă păcălească cineva cu așa ceva, orice doctor... exclus!”, va spune el în primă fază.

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul poate fi urmărit în avans pe VOYO.

 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni