• PRO TV
  • Alexander Skarsgard si-a facut iubita sa planga la scenele de sex din Straw Dogs! Afla de ce!

Alexander Skarsgard si-a facut iubita sa planga la scenele de sex din Straw Dogs! Afla de ce!

Alexander Skarsgard si-a facut iubita sa planga la scenele de sex din Straw Dogs! Afla de ce!

Cand tatal tau este star de cinema te astepti sa ti se intinda covorul rosu inainte de a da lovitura. Alexander Skarsgard n-a beneficiat de un astfel de tratament, ba chiar a trebuit sa se zbata de unul singur sa o scoata la capat!

La 1.93, Alex Skarsgard a inceput sa priveasca de sus Hollywoodul! Recent, actorul de 34 de ani, declarat cel mai sexy barbat din Suedia ani la rand a aparut pe coperta revistei GQ! "Ce-mi place din stilul de viata al americanilor? Faptul ca sunt intrebat cum mi-a fost ziua atunci cand intru intr-o cafenea. Stiu ca vanzatoarei nu-i pasa de asta, dar cel putin intreaba si asta imi place enorm" a dezvaluit actorul.

Cine e Alex Skarsgard?
Alexander Johan Hjalmar Skarsgard s-a nascut in 1976, in Suedia. Tatal sau este celebrul actor Stellan Skarsgard din “Breaking the Waves” in regia lui Von Trier, “Goya’s Ghosts” in regia lui Milos Forman sau “Good Will Hunting” in regia lui Gus Van Sant. Chiar daca tatal sau este cunoscut pe plan mondial, fiul n-a crescut in preajma reflectoarelor, ci a fost educat intr-o maniera modesta si cat mai normala. Alex si-a inceput cariera de actor la 8 ani, dar a renuntat ( la indemnul mamei, de profesie medic ) la varsta de 16 ani, fiind coplesit de celebritate.

Putin rebel in adolescenta a renuntat la colegiu si s-a inscris in armata unde a reflectat asupra viitorului sau. S-a mutat in New York sa studieze teatrul, dar a revenit in Suedia datorita unei iubiri tumultoase, care s-a sfarsit destul de repede. Cu inima franta s-a decis sa ramana in Suedia, unde a devenit cunoscut, atat in productii TV, cat si in cinema. Si totusi, faima internationala este mai atragatoare decat cea natala, asa ca a zburat in L.A. unde a inceput sa dea probe pentru diverse roluri.

A inceput in 2001 cu: “Zoolander”. S-a intors in Suedia unde a continuat cariera in teatru si film, incluzand productiile “Who's Afraid of Virginia Woolf?" si "Bloody Wedding". Din pacate realizarile pe plan local nu-i aduc recunoastere internationala asa ca se intoarce in Los Angeles. Da lovitura cu productia HBOGeneration Kill” in 2008 si devine cunoscut datorita rolului din “True Blood”.

Intra pe www.procinema.ro si citeste continuarea!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni