• PRO TV
  • Tim Burton o soarbe din priviri pe Monica Bellucci. Prima lor apariție pe covorul roșu în calitate de cuplu

Tim Burton o soarbe din priviri pe Monica Bellucci. Prima lor apariție pe covorul roșu în calitate de cuplu

Tim Burton o soarbe din priviri pe Monica Bellucci. Prima lor apariție pe covorul roșu în calitate de cuplu

Monica Bellucci și Tim Burton au atras imediat atenția fotografilor, când au apărut la premiera filmului „Diabolik Chi Sei”, la Festivalul de Film de la Roma. Este prima lor apariție pe covorul roșu în calitate de cuplu. Tim Burton s-a purtat ca un adevărat gentleman și părea că o soarbe din priviri pe frumoasa lui parteneră.

Monica Bellucci a fost irezistibilă într-o rochie lungă, de culoare gri. La 59 de ani, actrița nu tinde să-și ascundă formele naturale ale corpului ei. Chiar dacă i se observă colăceii, aceasta optează pentru ținute mulate și decoltate. Regizorul Tim Burton, în vârstă de 65 de ani, a fost fotografiat în timp ce o ține de mână pe iubita lui, comportându-se foarte afectuos. 

Gallery

După câteva luni, în care s-au întâlnit în secret, Monica Bellucci a confirmat relația lor într-un interviu acordat revistei ELLE France în luna iunie. Actrița și-a mărturisit dragostea pentru regizor:

„Ce pot să spun… mă bucur că l-am cunoscut ca bărbat, în primul rând. Este una dintre acele întâlniri care se întâmplă rar în viață… Îl cunosc ca om, îl iubesc, iar acum îl voi cunoaște și în calitate de regizor, începe o altă aventură”, a declarat actrița.

Cei doi au lucrat împreună la Beetlejuice 2, regizat de Burton, iar filmarea filmului a început deja la Londra.

„Îl iubesc pe Tim”, a continuat Bellucci. „Și am un mare respect pentru Tim Burton.”

La 58 de ani, fosta Bond Girl nu se teme de trecerea timpului, nici măcar de îmbătrânire. Ea spune că este o mamă împlinită și se vede deja bunică. Monica declară cu umor:  „Dacă ar fi după mine, mi-ar plăcea și acum. Dar pentru fiica mea, sper că va mai aștepta puțin", referindu-se la fata cea mare Deva, în vârstă de 18 ani. „Nu vreau să fiu o mamă care le ține din scurt, dimpotrivă, mă bucur să le văd zburând”, mai spune actrița. 

Într-un interviu pentru Gala, Monica a vorbit despre prioritățile ei într-o relație și ce așteptări are de la un bărbat. 

„Nu mai caut acel look, acea privire. În relația cu celălalt, prioritățile mele s-au schimbat. Ce aștept eu de la un bărbat? În tinerețe, căutam o formă de luptă în dragoste, astăzi prefer complicitatea”. Acum, Monica Bellucci spune că are nevoie de acea siguranță și liniște pe care ți-o oferă doar încrederea reciprocă între parteneri. 
 
În ceea ce privește viitorul, la întrebarea: „Ai suporta gândul să îmbătrânești singură?” Belucci răspunde: „Știu foarte bine să trăiesc cu mine însumi ”. Cât despre viața ei privată, ea avertizează: „Nu vorbesc despre asta”.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni