• PRO TV
  • „Trebuie să-ți închid!”. Ana Baniciu rememorează clipele de groază din Israel, trăite în timp ce vorba la telefon cu tatăl ei

„Trebuie să-ți închid!”. Ana Baniciu rememorează clipele de groază din Israel, trăite în timp ce vorba la telefon cu tatăl ei

„Trebuie să-ți închid!”. Ana Baniciu rememorează clipele de groază din Israel, trăite în timp ce vorba la telefon cu tatăl ei

Ana Baniciu se numără printre românii care se aflau în Israel, în momentul în care războiul a început. Artista nu poate uita momentele trăite și își aduce aminte foarte bine cele mai negre clipe de care a avut parte.

Gallery

​Ana Baniciu nu a vrut să își îngrijoreze familia și nu a anunțat despre începerea războiului, deoarece nici ea nu știa ce va urma. Tatăl ei, Mircea Baniciu, a aflat despre ce se întâmplă, după ce a fost sunat din partea unei televiziuni.

Ana Baniciu fugea din calea bombelor, în timp ce vorbea la telefon cu tatăl ei

Ana, soțul ei și Raluka plecaseră se aflau în Israel, pentru a merge la un concert. În timpul șederii lor în Tel Aviv, războiul a început și, pentru câteva ore, artistele au trebuit să se adăpostească în buncăr, fugind pentru viața lor.

Deoarece situația era gravă și nu știa nici ea ce urmează să se întâmple, a preferat să nu îi spună tatălui ei ceea ce se întâmplă, pentru ca acesta să nu se îngrijoreze. Cu toate acestea, artistul a aflat despre război, după ce a fost sunat din partea unei televiziuni.

„Tata nu a știut. Am preferat să nu-i spun, până când l-a sunat cineva de la o televiziune. Cert e că pe seară m-a sunat el, l-am sunat pe cameră, vorbeam cu el și în timp ce vorbeam cu el, au început sirenele.

A văzut fix momentul ăla de panică, când noi trebuia să alergăm spre buncăre. Era pe cameră și nu-i venea să creadă. Am zis «Mircea, trebuie să-ți închid»!”, a povestit Ana Baniciu, conform Cancan.

Artista a trecut prin momente cumplite, în vacanță

Ana Baniciu a recunoscut că a fost depășită de situație, frica și adrenalina trăite în acele clipe fiind cu mult peste ceea ce ea a experimentat până acum. Pe lângă aceste sentimente, fosta actriță din „Pariu cu Viața” a mărturisit că noutatea situației a agitat-o și mai tare, neștiind ce trebuie să facă.

Din fericire, după doar câteva ore, ea și cei cu care se afla în Israel au reușit să revină în România, dar starea de șoc a persistat și după aceea, o bună perioadă.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni