• PRO TV
  • Liviu Teodorescu, imagini de la botezul fetiței. „Cea mai emoționantă zi din viața mea”

Liviu Teodorescu, imagini de la botezul fetiței. „Cea mai emoționantă zi din viața mea”

Liviu Teodorescu, imagini de la botezul fetiței. „Cea mai emoționantă zi din viața mea”

Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, și-au botezat fetița în weekend-ul trecut. Artistul a publicat primele imagini din ziua evenimentului, spunând că este cea mai emoționantă zi din viața lui.

În luna iulie, familia lui Liviu Teodorescu s-a mărit, căci Iulia, soția lui, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cei doi trăiesc clipe minunate de când au devenit părinți. Sâmbătă, în data de 21 octombrie, artistul și partenera lui au avut un motiv pentru a sărbători, asta pentru că și-au botezat fetița. 

Gallery

​Liviu a purtat un costum maro, iar Iulia a ales o rochie albastră, vaporoasă și o pereche de sandale nude, cu platformă. Micuța Ecaterina a fost adorabilă într-o rochiță roz. 

„Doamne ce tort extraordinaaar!!! Sunt toate 4 pisicile noastre pe el, iar in varf, Ecaterina. Revenim cu mai multe imagini zilele următoare, dar momentan vă las să vă curgă băluțele la tortul ăsta”, a scris Liviu în dreptul unui video de la botez. 

„Asta e cea mai emoționantă zi din viața mea. Credeam că nunta a fost, dar m-am înșelat. Nunta a fost doar un pretext pentru ce se întâmplă azi. Ecaterina, TE IUBESC, fetița mea”, a semnat cântărețul alte imagini de la botez. (vezi galeria foto de mai sus)

"Mi Loca", melodia lui Liviu Teodorescu și Steve Ant, a ocupat primele locuri în topurile muzicale și a fost trei săptămâni la rând pe primul loc în topul celor mai căutate melodii din România, conform Shazam. Recen, cântărețul a lansat un nou single solo - "Mă arunc".

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele lui au milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube sau ascultări pe platformele de streaming.

Sursă foto: Instagram/ Liviu Teodorescu

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni