• Emisiuni
  • Romania, te iubesc!
  • Telespectatorii nu au uitat de educație! Ancheta prezentată de Paula Herlo la România, te iubesc! a fost pe primul loc în clasamentul audiențelor!

Telespectatorii nu au uitat de educație! Ancheta prezentată de Paula Herlo la România, te iubesc! a fost pe primul loc în clasamentul audiențelor!

Telespectatorii nu au uitat de educație! Ancheta prezentată de Paula Herlo la România, te iubesc! a fost pe primul loc în clasamentul audiențelor!

Educația uitată, noua anchetă din cadrul emisiunii România, te iubesc!, semnată de Paula Herlo a fost prezentată aseară într-o ediție din care cei de acasă nu au ratat niciun minut.

Jurnalista a abordat un subiect de interes național, care ar trebui să fie în primele locuri pe lista de priorități, dar care ajunge mereu să sufere din cauza schimbărilor radicale dese și a lipsei de investiții. În ciuda unor probleme vizibile, politicienii continuă să găsească scuze.

România, te iubesc! a condus duminică seară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 4.6 puncte de rating și 22.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut doar 2.0 puncte de rating și 9.5% share.

Pentru o țară în care educarea tinerilor și dezvoltarea acestora în vederea inovării și îmbunătățirii lucrurilor, lucrurile pe teren subliniază contrariul: alocările bugetare sunt rușinoase, politicienii continuă să se implice în inspectoratele scoalare, iar tinerii care nu pot merge la școlile din orașe, par condamnați.

Cu un efectiv de 240 de mii de cadre didactice, România are de învățat o lecție importantă: cum să modernizezi un sistem încremenit în trecut. Paula Herlo le-a adus telespectatorilor toate rezultatele unei anchete care marchează încă o dată incompetența actuală într-un domeniu mai mult decât important.

Duminica viitoare, urmărim o nouă anchetă marca România, te iubesc!, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Romania, te iubesc!

Articole pentru emisiune Romania, te iubesc!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni