• PRO TV
  • Reacția dură a lui Dumitru Dragomir față de Irinel Columbeanu, după ce s-a aflat că nu are bani pentru azil: „El nu a făcut, el a cheltuit. El și doamna lui”

Reacția dură a lui Dumitru Dragomir față de Irinel Columbeanu, după ce s-a aflat că nu are bani pentru azil: „El nu a făcut, el a cheltuit. El și doamna lui”

Reacția dură a lui Dumitru Dragomir față de Irinel Columbeanu, după ce s-a aflat că nu are bani pentru azil: „El nu a făcut, el a cheltuit. El și doamna lui”

Dumitru Dragomir nu s-a mai abținut și a spus totul despre Irinel Columbeanu, la scurt timp după ce s-a aflat că a ajuns la azil. Afaceristul dă, în totalitate, vina pe fostul milionar de la Izvorani, în special pe perioada în care a fost cu mama fiicei sale.

Gallery

​Irinel Columbeanu se lovește de noi critici din partea persoanelor publice din România, de data aceasta fiind vorba de remarca lui Dumitru Dragomir. Fostul președinte al Ligii Profesionale de Fotbal a făcut unele declarații care îl pun pe fostul milionar într-o cu totul altă lumină.

Dumitru Dragomir nu a avut milă față de Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu a ajuns într-un punct al vieții în care nu credea că se va vedea vreodată și asta din cauza faptului că a pierdut toți banii pe care îi mai avea. Conform unor surse apropiate, acesta trăiește doar din pensia pe care o are, dar care nu acoperă nici măcar azilul de bătrâni.

Dumitru Dragomir consideră că fostul milionar de la Izvorani este singurul vinovat pentru situația în care se află, deoarece a băgat toți banii în afacerea cu ciment, care s-a dovedit a fi un eșec răsunător.

Mai mult decât atât, omul de afaceri a precizat că cea mai mare parte din banii pe care Columbeanu îi avea era a tatălui său, iar banii proprii nu erau chiar atât de mulți pe cât s-a crezut.

„Columbeanu ce a făcut, a băgat toți banii într-o afacere, în Columbeanit și a băgat bani mulți, a băgat tot ce avea el, mai puțin casa. Dar cred că și casa a amanetat-o pentru chestia asta. A băgat vreun milion sau două”, a spus acesta, conform Fanatik.

https://www.fanatik.ro/mitica-despre-situatia-disperata-a-lui-irinel-columbeanu-asa-se-intampla-cand-pui-toate-ouale-intr-un-cos-20514121

Irinel Columbeanu și-a „tocat” averea cu femeile

Dumitru Dragomir nu s-a oprit aici și a dat vina și pe femeile din viața lui Columbeanu, mai exact, Monica Gabor. Omul de afaceri susține că Irinel nu a fost atent la finanțe, nu a încercat să înmulțească ceea ce avea de la tatăl lui, iar banii s-au dus cât ar bate din palme, în perioada în care a fost cu Monica.

„Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui. Vezi ce frumos vorbesc. Doamna lui care acum e în America cu fata, e bine mersi”, a mai spus acesta.

 

Sursa foto: Captură video, Facebook, Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni