• PRO TV
  • Miruna Pascu a transmis un nou mesaj judecătorilor. Mama șoferului teribilist de la 2 Mai speră să fie eliberată din arest

Miruna Pascu a transmis un nou mesaj judecătorilor. Mama șoferului teribilist de la 2 Mai speră să fie eliberată din arest

Miruna Pascu a transmis un nou mesaj judecătorilor. Mama șoferului teribilist de la 2 Mai speră să fie eliberată din arest

Miruna Pascu a transmis un nou mesaj judecătorilor, după ce a fost din nou plasată în arest preventiv. Mama lui Vlad Pascu este cercetată de autorități, după ce a încercat să șantajeze martorii din dosarul fiului ei.

Gallery

​Vlad Pascu se află în continuare în spatele gratiilor, după ce s-a urcat la volan sub influența a șase substanțe stupefiante și a lovit din plin un grup de opt persoane, două dintre ele pierzându-și viața în urma impactului.

Tot în arest se află și mama acestuia, Miruna Pascu, care a încercat să o șantajeze pe fosta iubită a lui Vlad, Rebecca Lăzărescu. Atunci când tânăra a primit amenințări din partea femeii, i-a făcut plângere penală și, astfel, mama șoferului teribilist de la 2 Mai este cercetată de polițiști. 

Acum, la aproximativ o lună de la punerea în aplicare a arestului preventiv, Miruna Pascu le-a transmis un nou mesaj judecătorilor. Potrivit Capital.ro, aceasta a spus, din nou, că își regretă fapta și că speră să fie plasată cât mai curând în control judiciar. 

Mama lui Vlad Pascu ar fi recunoscut motivul pentru care a încercat să o șantajeze pe Rebecca

Miruna Pascu ar fi spus de ce a încercat să o șantajeze pe Rebecca Lăzărescu. Potrivit surselor România TV, femeia ar fi aflat că fiul ei a fost la un pas de a fi agresat sexual în timpul arestului, iar din această cauză a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l salva:

„Am realizat ceea ce s-a întâmplat, îmi pare rău. Am fost foarte speriată. Am acționat așa pentru că veneau informații de tot felul, informații contradictorii de la Vlad. Mi-a spus când mă suna că voiau să-l violeze acolo, în arest. Am fost foarte speriată, și de faptul că s-ar putea alege cu un alt dosar și pentru trafic. Nu îi știam prietenii lui Vlad că nu a locuit cu mine, de asta am luat legătura cu fata aceea. Sunt manager de proiecte imobiliare și am și mari probleme de sănătate”, ar fi fost declarația Mirunei Pascu în fața judecătorilor.

Sursă foto: Știrile PRO TV, Inquam Photos/Octav Ganea, Captură video/TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni