• PRO TV
  • SCANDALOS! Copil fara identitate sexuala! Afla cum e posibil!

SCANDALOS! Copil fara identitate sexuala! Afla cum e posibil!

SCANDALOS! Copil fara identitate sexuala! Afla cum e posibil!

Decizia unui cuplu de canadieni de a tine secret sexul bebelusului lor, pentru a creste fara identitate sexual a starnit o adevarata furtuna in Canada si in alte tari, intre sustinatorii si contestatarii acestui experiment.

Bebelusul, al carui nume este Storm, are patru luni si doar parintii, fratii, cele doua moase care au asistat la nastere si un vecin ii cunosc sexul.

Cuplul de canadieni format din Kathy Witterick, 38 ani, si David Stocker, 39 ani, a decis sa tina secret sexul bebelusului ca “tribut adus libertatii si posibilitatii de a alege, o provocare la ceea ce lumea ar putea deveni in timpul vietii lui Storm”.

Dupa ce periodical “The Toronto Star” a puplicat un articol cu povestea lui Storm, a celor doi frati - Jazz, 5 ani, si Kio, 2 ani, si a parintilor lor, reactiile nu au intarziat sa apara - marea lor majoritate sunt de furie.

Witterick si Stocker sustin ca vor sa le dea copiilor libertatea sa aleaga ceea ce doresc sa fie. Jazz si Kio, cei doi frati ai lui Storm, isi exercita deja aceasta libertate de cand, pe cand aveau un an si jumatate, au inceput sa isi aleaga din magazine imbracaminte atat pentru baietei, cat si pentru fetite.

Baietii au decis, de asemenea, cum sa isi poarte parul - lung sau scurt -, iar Jazz, care recent a ales sa poarte o rochita roz, are parul lung dincolo de umeri si il poarta impletit intr-o coada.

Reactiile sunt impartite! “Niciodata nu m-a suparat un articol atat de mult. Acesti parinti si-au transformat copiii intr-un experiment bizar de laborator”, comenteaza povestea o cititoare a periodicului “The Toronto Star”.

“Sa o rupi cu normele sociale nu este sinonim cu o rea crestere a copiilor. Multe practici moderne au fost puse sub semnul intrebarii si considerate la vremea lor  ca niste experimente sociale”, este o alta parere.

Tu ce crezi despre aceasta poveste?

sursa foto: The Toronto Star

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni