• PRO TV
  • Vezi cum poti sa ai un decolteu sexy fara sa te operezi!

Vezi cum poti sa ai un decolteu sexy fara sa te operezi!

Vezi cum poti sa ai un decolteu sexy fara sa te operezi!

Efectele gravitatie pot fi devastatoare, mai ales cand vine vorba de sani. Chiar daca detii un sutien bun, ravagiile timpului combinate cu alaptatul iti schimba definitiv aspectul bustului.

Daca mai adaugam si prejudiciile lasate de soare, adica pielea patata de pe decolteu deja avem o imagine dezamagitoare, atat pentru detinatoarea decolteului, cat si pentru cei din jurul ei.

Desigur, de-a lungul timpului s-au inventat tot felul de metode care sa opreasca pentru o perioada limitata inaintarea in varsta. Cea mai raspandita metoda pentru femeile care isi doresc un lifting al sanilor: o interventie chirurgicala majora, mastopexie sau ridicarea sanilor.

Acest lucru implica eliminarea excesului de piele si repozitionarea sanilor, interventie care este destul de costisitoare, aproximativ 4000 de euro. Partea dificila este ca perioada de recuperare se intinde pe mai multe saptamani si este posibil ca femeia sa nu-si mai simta sfarile.

Acum, o noua metoda face sezatie in randul doamnelor, liftigul cu Botox si este disponibil deocamdata doar in Marea Britanie. Noul tratament promite rezultate instantanee, fara efecte secundare si nici timp de recuperare.

Tehnica este folosita de Dr. Cecilia Tregear: "Injectarea cu Botox in anumite zone din jurul sanilor ridica pielea", spune ea.

Procedura  presupune injectarea toxinei botulinice in pielea sanilor si a zonei inconjuratoare, nu in muschi. Acest lucru, crede Dr. Tregear, o face mai eficienta si mai putin dureroase si bineinteles este o metoda ieftina, cost estimativ: 700 de lire.

In primul rand, se aplica o crema care este un anestezic local ce va amorti pielea, apoi Botox-ul este injectat peste tot in jurul si sub sani. Dr. Tregear a mai spus: "Este foarte important sa injectezi in jurul sanilor, de la partea din fata a pieptului pana la subsuori. Unele doze mici de Botox sunt, de asemenea, injectate in jurul areolei pentru a face ridurile sa dispara".

Parte buna este ca nu au fost inregistrate efecte secundare. "Nu este o metoda dureroasa si nic nu lasa vanatai, plus ca imediat dupe terminarea tratamentului va puteti imbraca si merge direct la locul de munca", a mai adaugat in final Dr. Tregear.

Tu ce zici, ti-ai face asa ceva?
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni