• PRO TV
  • Dorian Popa a fost prins drogat la volan! Ce a putut să le spună polițiștilor, imediat după ce rezultatul a ieșit pozitiv

Dorian Popa a fost prins drogat la volan! Ce a putut să le spună polițiștilor, imediat după ce rezultatul a ieșit pozitiv

Dorian Popa a fost prins drogat la volan! Ce a putut să le spună polițiștilor, imediat după ce rezultatul a ieșit pozitiv

Ieri, 27 octombrie, Dorian Popa ar fi fost prins de polițiștii din Ilfov sub influența substanțelor interzise, în timp ce se afla la volanul mașinii sale. Acesta a fost dus imediat la o unitate medicală, pentru a i se prelua probe biologice.

Gallery

​Dorian Popa are probleme serioase, după ce ar fi fost prins drogat, în timp ce conducea unul dintre bolizii de lux pe care îi are. Incidentul a avut loc ieri, în jurul orei 21:15, în localitatea Domneștii.

Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volan

Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul ar fi ieșit pozitiv. Oamenii legii i-au reținut permisul, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce.

Conform unor surse, relatează un site de știri, acesta ar fi fost îmbrăcat doar în lenjerie intimă și le-ar fi spus polițiștilor că se întorcea de la o petrecere, unde inhalase fumul, deoarece stătuse lângă persoane care ar fi consumat cannabis.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal pe numele acestuia, iar cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Sursa foto: Facebook, Instagram 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni