• PRO TV
  • Ce spune Claudia Iosif despre despărțirea de Dorian Popa, după ce s-a spus că și-ar fi făcut bagajele și a părăsit casa artistului

Ce spune Claudia Iosif despre despărțirea de Dorian Popa, după ce s-a spus că și-ar fi făcut bagajele și a părăsit casa artistului

Ce spune Claudia Iosif despre despărțirea de Dorian Popa, după ce s-a spus că și-ar fi făcut bagajele și a părăsit casa artistului

Iubita lui Dorian Popa a lămurit lucrurile, după ce în spațiul public au apărut informații despre faptul că nu mai este împreună cu artistul. Mai mult, Claudia ar fi fost surprinsă în timp ce își muta lucrurile din casa cântărețului.

Gallery

Recent, au apărut zvonuri despre faptul că Dorian Popa și Claudia și-ar fi spus adio, după 11 ani de relație. O persoană apropiată celor doi a declarat pentru cancan.ro că Dorian Popa este deja în punctul în care șterge orice urmă din casa lui care are legătură cu Babs, mai mult, acesta deja s-a apucat să demoleze atelierul în care aceasta confecționa haine.

„Dorian și Babs s-au despărțit. Lucrurile ei nu mai sunt în casa lor. Acestea au dispărut, rând pe rând. Dorian Popa își reamenajează dresingul. Până și noptiera din camera lor de pe partea ei este goală. Mașina ei a fost pusă la vânzare, iar ea și-a achizitionat o casă pe care a numit-o o investiție. Dar de fapt este noua ei locuință. Dorian se pregătește pentru demontarea scării exterioare laterale de la casa lui din Domnești, plănuind ca în mansarda unde Babs avea atelierul de croitorie, să facă altceva cu acel spațiu, sau chiar să demonteze scara. Dorian Popa este singur!”, a declarat o persoană apropiată celor doi, pentru sursa citată.

Ce spune Claudia Iosif despre relația cu Dorian Popa. Sunt la un pas de despărțire sau nu?

Claudia Iosif a negat vehemet separarea de Dorian Popa, precizând că și-a mutat atelierul, astfel a fost nevoită să mute anumite lucruri din locuința lor.

„Nu vreau să discut despre așa ceva. Suntem de 11 ani împreună, e normal să facem și lucruri separat. Nu mai e ca în primul an. Eu mi-am mutat atelierul în altă parte, pentru că nu mai era în regulă să fie în mansarda casei noastre. Dar e la 5 minute de casa noastră”, a declarat Babs, pentru sursa citată.

Între timp, Babs și-a schimbat declarațiile, dezvăluind că ea și Dorian nu mai formează un cuplu de o lună.

Dorian, la rândul lui, s-a rezumat la o singură frază, negând separarea de Babs.

„Oamenii spun prostii!”.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni