• PRO TV
  • Claudia Iosif și Dorian Popa s-au despărțit. Babs a confirmat separarea pe Instagram

Claudia Iosif și Dorian Popa s-au despărțit. Babs a confirmat separarea pe Instagram

Claudia Iosif și Dorian Popa s-au despărțit. Babs a confirmat separarea pe Instagram
Sursa: Instagram

Claudia Iosif nu vrea să lase loc de speculații și anunță că ea și Dorian Popa nu mai sunt împreună. Influencerul de 35 de ani este liber să-și facă ordine în viață după incidentul din trafic de la sfârșitul lunii trecute, când a fost surprins conducând sub influența drogurilor.

Claudia Iosif (Babs) a pus capăt zvonurilor din ultima perioadă și a anunțat că ea și Dorian Popa nu mai sunt împreună de o lună. Într-un mesaj postat la story, tânăra designer vestimentar și-a anunțat admiratorii că nu mai e loc de speculații.

Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani”, a scris Babs pe rețeaua socială.

Gallery

​În urmă cu 10 zile, Babs nega despărțirea de Dorian: „Nu vreau să discut despre așa ceva. Suntem de 11 ani împreună, e normal să facem și lucruri separat. Nu mai e ca în primul an. Eu mi-am mutat atelierul în altă parte, pentru că nu mai era în regulă să fie în mansarda casei noastre. Dar e la 5 minute de casa noastră”, a declarat Babs, pentru cancan.ro.

Dorian Popa primește încă o lovitură, după ce a fost prins de poliție sub influența drogurilor, pe 27 octombrie, în localitatea Domnești din Ilfov. Raportul toxicologic a scos la iveală că Dorian Popa consumase canabis înainte de a fi oprit de poliție. În urma acestui incident, unele persoane publice s-au delimitat categoric de comportamentul condamnabil al influencerului.

Însă, gafa lui Dorian Popa aduce în discuție influența negativă pe care o au vedetele asupra copiilor din ziua de azi, care își iau modele demne de urmat din mediul online.

Fotografii: @babsatelier/@eusuntdorian

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni