• PRO TV
  • Surse: Dorian Popa a primit raportul toxicologic de la INML. Ce au arătat analizele de laborator

Surse: Dorian Popa a primit raportul toxicologic de la INML. Ce au arătat analizele de laborator

Surse: Dorian Popa a primit raportul toxicologic de la INML. Ce au arătat analizele de laborator

Dorian Popa a primit în cursul zilei de vineri, 3 noiembrie 2023, raportul toxicologic. Artistul a ieșit pozitiv la cannabis în urma analizelor de sânge.

Gallery

​Dorian Popa trece prin momente dificile, după ce polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov l-au oprit în localitatea Domnești și l-au testat cu aparatul DrugTest. Rezultatele dispozitivului au arătat că artistul consumase cannabis, însă oamenii legii au hotărât să îl conducă la o unitate medicală din București pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

"La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București,  pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii  Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive", a transmis poliția rutieră din cadrul IPJ Ilfov. 

Dorian Popa a primit analizele de laborator

Dorian Popa a primit, în cursul zilei de vineri, analizele de laborator, potrivit surselor din spital ale publicației G4Media. În urma recoltării de probe biologice s-a constatat că artistul se afla sub influența cannabisului atunci când s-a urcat la volanul mașinii sale de lux. 

Citește șiIdolii copiilor de azi, primii la făcut bani, dar corigenți la moralitate. Cum și-au dezamăgit urmăritorii vedetele cu milioane de fani

Sursă foto: Dorian Popa/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni