• PRO TV
  • Cum a reușit să iasă Dorian Popa din țară, deși are un dosar penal deschis pe numele său: „Poate să plece oricând în vacanță”

Cum a reușit să iasă Dorian Popa din țară, deși are un dosar penal deschis pe numele său: „Poate să plece oricând în vacanță”

Cum a reușit să iasă Dorian Popa din țară, deși are un dosar penal deschis pe numele său: „Poate să plece oricând în vacanță”

Săptămâna trecută, Dorian Popa a fost prins drogat la volanul mașinii sale. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal și i-a fost reținut permisul de conducere. Cu toate acestea, a reușit să iasă din țară, într-o escapadă de câteva zile.

Gallery

​Dorian Popa nu a vrut să se lase afectat de faptul că a fost prins drogat la volan, motiv pentru care, a plecat în străinătate, pentru câteva zile. Unele persoane au fost revoltate din această cauză, mai ales că a fost destul de tăcut în ceea ce privește incidentul.

Cum a reușit Dorian Popa să iasă din țară, după ce a fost prins drogat la volan

După ce a fost prins drogat la volan, Dorian Popa a mers la spital, pentru a i se recolta probe biologice, urmând să se stabilească dacă, într-adevăr, a inhalat fum de cannabis, așa cum a spus că s-a întâmplat.

Conform unui site de știri, Dorian Popa a putut să iasă din țară, deoarece încă nu a venit rezultatul INML. Prin urmare, artistul poate ieși din țară fără probleme, până în momentul în care cazul se va soluționa, atât timp cât nu a fost impusă nicio măsuri preventivă de către procurori.

„Durează puțin până vin rezultatele analizelor din sânge. Ele nu vin chiar imediat (...) Dacă nu se ia împotriva dumnealui nicio măsură preventivă, cum este cea a controlului judiciar, de exemplu, cu obligația de a nu părăsi țara, sigur că el poate să plece oricând în vacanță, dacă nu s-a luat față de dumnealui o măsură preventivă”, a explicat avocata Crina Radu.

Dorian Popa, asaltat de mesaje din partea fanilor

După ce s-a aflat că a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, Dorian Popa a împărțit internauții în două tabere. Unii nu cred că acesta a comis fapta, în timp ce alții îl arată cu degetul pentru ce s-a întâmplat.

Cu toate acestea, foarte multe persoane i-au trimis mesaje de încurajare, arătându-i că sunt lângă el în această perioadă mai delicată. Chiar și așa, Dorian a preferat să păstreze tăcerea și să își continue activitatea din mediul online, ca și când nu s-a întâmplat nimic.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni