• PRO TV
  • Babs, iubita lui Dorian Popa, așa cum nu ai mai văzut-o până acum! Cum arăta Claudia Iosif, înainte de operațiile estetice

Babs, iubita lui Dorian Popa, așa cum nu ai mai văzut-o până acum! Cum arăta Claudia Iosif, înainte de operațiile estetice

Babs, iubita lui Dorian Popa, așa cum nu ai mai văzut-o până acum! Cum arăta Claudia Iosif, înainte de operațiile estetice

Babs, pe numele real Claudia Iosif, cunoscută publicului larg drept iubita lui Dorian Popa, a trecut prin transformări foarte mari de-a lungul timpului, datorită operațiile estetice pe care și le-a făcut.

Gallery

​Babs, iubita lui Dorian Popa, se numără printre persoanele publice care au fost transformate total de operațiile estetice. În mediul online, aceasta este complementată la fiecare postare pe care o face, iar formele ei atrag bărbații ca un magnet.

Cum arăta Babs, iubita lui Dorian Popa, înainte de operațiile estetice

Babs a fost extrem de sinceră în ceea ce privește operațiile estetice pe care și le-a făcut, recunoscând că a apelat la bisturiu, pentru a-și ajusta corpul după bunul plac. (VEZI POZELE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

În mediul online, în urmă cu doi ani, Babs vorbea deschis despre operația de implant mamar, mărturisind că este foarte mulțumită de rezultat și nu are de gând să facă nicio schimbare în acest sens, decât dacă, din vreun motiv serios, va fi nevoie.

„Da, am operații estetice și sunt de părere că întotdeauna trebuie să faci ceea ce te face pe tine fericită și, dacă vrei să schimbi ceva și-l poți îmbunătăți, de ce nu? Am implanturi mamare de vreo 16 ani. Nu am avut nicio problemă. Nu am de gând să le schimb decât dacă va fi nevoie, dacă se va întâmpla, Doamne, ferește, ceva sau necesită”, a povestit iubita lui Dorian Popa.

​Babs, care va împlini 41 de ani în luna ianuarie a anului viitor, s-a schimbat extrem de mult în urma intervențiilor chirurgicale pe care a ales să le facă. Până acum, a bifat, printre altele: un implant de sprâncene, un implant mamar, o rinoplastie, dar și o liposucție.

Babs a fost cerută în căsătorie

De-a lungul timpului, Babs a spus că nu crede că va face pasul cel mare, deoarece nu crede în căsătorie, dar lucrurile s-au schimbat, în anul 2020, când a fost cerută. Cu toate acestea, a pierdut inelul, după ce îi luase pe toți prin surprindere cu decizia de a spune „Da”.

Recent, s-a spus că Babs și Dorian Popa s-au despărțit, dar misterul continuă să existe, deoarece fanii încă sunt nedumeriți în ceea ce privește relația lor. Cei doi nu au oferit prea mult detalii despre cele întâmplate, preferând să rămână la fel de discreți ca până acum.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni