• PRO TV
  • Dorian Popa, pus la zid de Mara Bănică, după ce a fost prins drogat la volan: „Drogații NU trebuie să fie modele pentru copiii noștri”

Dorian Popa, pus la zid de Mara Bănică, după ce a fost prins drogat la volan: „Drogații NU trebuie să fie modele pentru copiii noștri”

Dorian Popa, pus la zid de Mara Bănică, după ce a fost prins drogat la volan: „Drogații NU trebuie să fie modele pentru copiii noștri”
Sursa: Instagram

Săptămâna trecută, Dorian Popa a fost prins la volan, sub influența substanțelor interzise, iar Mara Bănică se numără printre persoanele publice care au reacționat în această privință.

Gallery

​Vestea că Dorian Popa a fost prins drogat la volan i-a luat prin surprindere pe mulți, mai ales din cauza faptului că mulți copii și adolescenți îl idolatrizează. Influencer-ul se apără și le-a spus polițiștilor că nu a consumat nimic, doar a stat lângă o persoană care a fumat cannabis.

Mara Bănică, atac dur la adresa lui Dorian Popa

Ancheta continuă și rămâne de văzut dacă Dorian Popa a consumat sau nu cannabis, dar, până atunci, părerile sunt împărțite. Mara Bănică este una dintre persoanele publice care l-a pus la zid pe artist, temându-se pentru influența pe care acesta o are față de copiii mai mici de vârstă.

„Ei, uite, la Dorian Popa chiar nu m-aș fi așteptat să se drogheze. Să conducă în chiloți da, nu mă surprinde deloc. Sute de mii de copii îl urmăresc pe canalele de socializare. ASTA e o problemă. Mare. Drogații NU trebuie să fie modele pentru copiii noștri”, a fost mesajul postat de Mara Bănică, pe contul ei de Instagram.

Pe numele lui Dorian Popa a fost deschis un dosar penal și i-a fost reținut permisul de conducere, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Prima reacție a mamei lui Dorian Popa

Mama lui Dorian Popa, cunoscută de către fanii lui Dorian ca mamișor, a făcut primele declarații, după ce fiul ei a fost testat pozitiv cu aparatul drugtest. Aceasta este convinsă că fiul ei va reuși să își spele imaginea și va reuși să redevină Dorian pe care toată lumea îl cunoștea.

Mai mult decât atât, aceasta îi va fi alături la orice pas și îl va ajuta în această perioadă, fiind, de asemenea, convinsă că fiul ei nu se va ascunde de cei din jur.

„Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și ! Eu sunt pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a spus mama lui Dorian, conform Click.

Sursa foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni