• PRO TV
  • Ce spunea Dorian Popa despre consumul de droguri, înainte ca el să fie prins, la volan, sub influența substanțelor interzise: „Am rămas perplex în momentul în care...”

Ce spunea Dorian Popa despre consumul de droguri, înainte ca el să fie prins, la volan, sub influența substanțelor interzise: „Am rămas perplex în momentul în care...”

Ce spunea Dorian Popa despre consumul de droguri, înainte ca el să fie prins, la volan, sub influența substanțelor interzise: „Am rămas perplex în momentul în care...”

Dorian Popa a fost prins ieri, 27 octombrie, sub influența substanțelor interzise, în timp ce se afla la volan. Acesta s-a apărat spunând că a stat lângă persoane care au fumat cannabis și a inspirat fumul.

Gallery

​Dorian Popa a fost prins de oamenii legii conducând sub influența substanțelor interzise, în timp ce se afla la volanul uneia dintre mașinile sale. Acestuia i s-a reținut permisul și a fost deschis un dosar penal pe numele său.

Ce spune Dorian Popa despre consumul de droguri

În urmă cu ceva timp, Dorian Popa a fost invitat în cadrul unui podcast, unde a vorbit, printre altele, și despre consumul de droguri în rândul tinerilor. Pe contul lui de YouTube, acesta promovează un comportament corect și responsabil din toate punctele de vedere.

„Eu am rămas perplex în momentul în care am auzit că există procent majoritar de părinți care nu-și doresc percheziția copiilor în școală, în contextul în care înțeleg că sunt atât de multe substanțe în licee, că bănuiesc că liceul e vizat, în principal. Probabil că o fi și prin gimnazială problema, dar cred că liceele sunt”, a spus Dorian Popa.

@cacaraut DESPRE DROGURI CU DORIAN POPA ? #foryou #sorinconstantinescu #dorianpopa #podcast #stopdrug ♬ sunet original - Caca Răuț

Prima reacție a lui Babs, după ce Dorian Popa a fost prins sub influența substanțelor

Babs, despre care s-a spus că s-ar fi despărțit de Dorian Popa după mai bine de zece ani de relație, a declarat că nu știe nimic despre ceea ce s-a întâmplat și a fost uimită să afle de problemele pe care le are acesta.

„Ce s-a întâmplat?! Poftim?! Nu pot să cred așa ceva, nu știu nimic, doamne! Doamne ferește! Noi chiar am vorbit dimineață, nu am știut nimic. Scuză-mă că trebuie să închid, chiar nu știu nimic”, a spus Babs, conform Spynews.

 

Sursa foto: Facebook, Instagramdoria

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni