• PRO TV
  • Matthew Perry a murit la 54 de ani! Care este cauza morții. Toți prietenii sunt ”în stare de șoc”

Matthew Perry a murit la 54 de ani! Care este cauza morții. Toți prietenii sunt ”în stare de șoc”

Matthew Perry a murit la 54 de ani! Care este cauza morții. Toți prietenii sunt ”în stare de șoc”

Actorul Matthew Perry, care a devenit faimos pentru rolul din serialul ”Friends”, a murit la 54 de ani.

Gallery

Surse confirmă pentru DailyMail că acesta ”s-a înecat accidental în jacuzzi-ul casei sale”. Forțele de ordine spun că actorul a fost găsit sâmbătă, la reședința lui din Los Angeles, după ce s-a primit telefon la 112 pentru cineva care făcea atac de cord.

Conform surselor, trupul a fost găsit în jacuzii, dar la locul decesului nu erau și droguri și nu există nicio indicație că ar fi vorba de vreun act criminal.

Înainte de moartea sa, acesta ar fi jucat timp de două ore Pickleball, după care și-a trimis asistentul să facă niște comisioane. Când acesta s-a întors, l-a găsit pe Perry fără viață și a sunat 911.

Ce este pickleball? Americanii consideră pickleball-ul în primul rând un excelent mod de a petrece timpul liber. În esență, este un sport care a luat naștere în SUA, care combină elemente de tenis de câmp, tenis de masă și badminton.

În ultima sa postare pe Instagram, Matthew Perry a publicat o poză cu el în piscină, alături de comentariul: ”O, deci apa călduță te face să te simți bine? Sunt Mattman”.
Perry a fost sincer cu publicul când a fost vorba despre problemele lui cu drogurile și alcoolul care au durat ani de zile.

Un prieten bun al lui Perry - care a fost la detoxifiere cu el - a declarat pentru DailyMail: ”Toată lumea este în stare de șoc. Oamenii plâng la telefon și se chinuie să accepte vestea”.


Foto: Getty, Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni