• PRO TV
  • Miruna Pascu a primit o nouă veste din partea magistraților! Ce se va întâmpla cu ea

Miruna Pascu a primit o nouă veste din partea magistraților! Ce se va întâmpla cu ea

Miruna Pascu a primit o nouă veste din partea magistraților! Ce se va întâmpla cu ea

Familia Pascu continuă să fie în centrul atenției, după ce Vlad Pascu s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și a lovit din plin un grup de opt persoane. În urma impactului, două dintre victime și-au pierdut viața pe loc, iar tânărul teribilist a fost arestat.

Gallery

​Vlad Pascu este tânărul care, la data de 19 august 2023, s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise și a lovit din plin un grup de opt persoane, două dintre ele pierzându-și viața. Tinerii accidentați se aflau în stațiunea 2 Mai de pe litoralul Mării Negre și se îndreptau spre Vama Veche. 

La scurt timp după accident, întreaga familie Pascu a intrat în atenția autorităților. Mama șoferului teribilist de la 2 Mai a fost acuzată de șantaj, după ce a amenințat-o pe Rebecca Lăzărescu, iar tatăl acestuia a fost plasat sub control judiciar deoarece în locuința sa s-au găsit arme și muniție. 

Miruna Pascu nu a scăpat de închisoare. Femeia a fost arestată preventiv, ulterior pedeapsa fiindu-i schimbată cu arestul la domiciliu. Această măsură nu a durat foarte mult, iar polițiștii au hotărât să fie din nou sub supravegherea lor. 

Miruna Pascu a primit o nouă veste din partea autorităților

Miruna Pascu, deși a contestat măsura magistraților de mai multe ori și a cerut să fie plasată în arest la domiciliu, nu a primit vești bune. În cursul zilei de luni, 30 octombrie 2023, magistrații au decis să o mai țină în spatele gratiilor pentru încă 30 de zile:

”În baza art. 348 constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului preventiv dispusă în raport de inculpata Pascu Miruna.

Menține măsura arestului preventiv în raport de aceasta. În baza art. 242 alin. 2 C.p.p., respinge ca neîntemeiată cererea de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu.

Cu drept de contestație, în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunțată în cameră de consiliu, azi, 30.10.2023", a transmis Curtea de Apel București.

Sursă foto: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea, Știrile PRO TV, Arhivă ecran

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni