• PRO TV
  • „Vrăjitoarea în bikini”. Ipostaza incendiară în care s-a afișat cea mai sexy prezentatoare de la meteo

„Vrăjitoarea în bikini”. Ipostaza incendiară în care s-a afișat cea mai sexy prezentatoare de la meteo

„Vrăjitoarea în bikini”. Ipostaza incendiară în care s-a afișat cea mai sexy prezentatoare de la meteo

De Halloween, Yanet Garcia a încins Instagramul. Cea mai sexy prezentatoare de la meteo, originară din Mexic, a pozat în bikini și cu o mătură în mână, preferând un look de vrăjitoare.

Tânăra de 32 de ani își etalează posteriorul bombat într-un, purtând bikini de culoare neagră. Ea și-a completat ținuta cu o o pălărie, ciorapi până la genunchi și o mătură. 

„Fără cuvinte”, „Cea mai tare costumație de Halloween pe care am văzut-o”, „Omg, ești atât de senzuală”, „Ești perfecțiunea întruchipată”, sunt doar câteva dintre reacțiile admiratorilor. 

Doar pe Instagram, Yanet are aproape 15 milioane de urmăritori. 


Yanet Garcia a fost numită de revista Playboy „femeia care te face să vrei să vezi prognoza meteo”. Mexicanca a renunțat la televiziunea din țara natală și s-a mutat în America.

Nu mai e fata de la meteo, ci activează ca antrenor personal de fitness și model. Doar din conținutul ei online încasează peste un milion de dolari pe lună.

Yanet Garcia a absolvit o școală de contabilitate, însă la 25 de ani s-a angajat la postul TV Televisa Monterrey din Mexic. Aici a devenit populară pentru felul în care prezenta rubrica meteo. Ea se îmbrăca în rochii scurte și decoltate.

Gallery

Sursă foto: iamyanetgarcia

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni