• PRO TV
  • Video viral de 18 milioane de vizualizări pe TikTok! Scena finală din Titanic a fost recreată într-un singur costum de Halloween: „Sunt pe jos de râs”

Video viral de 18 milioane de vizualizări pe TikTok! Scena finală din Titanic a fost recreată într-un singur costum de Halloween: „Sunt pe jos de râs”

Video viral de 18 milioane de vizualizări pe TikTok! Scena finală din Titanic a fost recreată într-un singur costum de Halloween: „Sunt pe jos de râs”

Faimoasa scenă cu Rose, Jack și ușa din Titanic a fost perfect recreată într-un singur costum de Halloween.

Gallery

​Cel mai inedit costum de Hallowen a adunat peste 18 milioane de vizualizări pe TikTok, iar internauții s-au întrecut în comentarii care mai de care mai amuzante.

Utilizatorul de TikTok „Funk4rog” a postat pe contul său clipul care a adunat milioane de vizualizări în timp record.

În clip apare o femeie îmbrăcată ca Rose Dawson, celebrul personaj jucat de Kate Winslet în Titanic. Pe post de ușă are prinsă o bucată de carton acoperită de o față de masă albastră, pe care atârnă un „Jack” făcut dintr-o cămașă și un cap de manechin.

Pe fundal se aude melodia lui Celine Dion, premiată cu Oscar, „My Heart Will Go On”.

Femeia costumată recrează scena în care Rose suflă în fluier și cu ultimele puteri încearcă să cheme în ajutor una dintre bărcile de salvare.

Urmăriți clipul complet mai jos:

@funky4rog im on the FLOOR #titanic#titanicmovie#rosedawson#halloween#halloweencostume#katwwinslet#leonardodicaprio#halloween2033 ♬ original sound - laceface ?

„Credeam că e Melissa McCarthy în costum”, „Clar costumul ăsta bate tot de Halloween”, „Mi-aș dori să fiu atât de creativă măcar o dată în viață”, „Cine a făcut costumul ăsta merită un premiu!”, „Sunt pe jos de râs!”, „Trebuie să-i dați un premiu!”, „Este cea mai tare deghizare pe care am văzut-o vreodată!”, „Incredibil de creativ”, „Am râs cu lacrimi”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Fotografii: TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni