• PRO TV
  • Cum arată și cu ce se ocupă Maia, actrița din „Lacrimi de iubire”, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Cum arată și cu ce se ocupă Maia, actrița din „Lacrimi de iubire”, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Cum arată și cu ce se ocupă Maia, actrița din „Lacrimi de iubire”, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

În anii 2000, Nicole Gheorghiu era un adevărat idol pentru adolescenți, după rolul în telenovela de succes „Lacrimi de iubire”, în care a jucat alături de Lucian Viziru. După succesul răsunător pe care l-a avut, tânăra s-a decis să se orienteze către alt domeniu. Iată cu ce se ocupă acum Nicole Gheorghiu.

Gallery

Telenovela „Lacrimi de iubire” a reprezentat rampa de lansare pentru Nicole Gheorghiu, acest rol i-a adus succesul și a adus-o în atenția producătorilor de film. După această producție, actrița a fost cooptată în filmul francez „What War May Bring”, din 2010, însă imediat după încheierea filmărilor, Nicole Gheorghiu a luat decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor.

Ce mai face Maia din „Lacrimi de iubire”

Nicole Gheorghiu a interpretat-o pe Maia în telenovela „Lacrimi de iubire”. În anii 2000, producția era un adevărat fenomen.

Nicole Gheorghiu și Lucian Viziru au fost protagoniștii acestei producții, aceștia au ajuns rapid la inimile celor din fața micului ecran.

Succesul lui Nicole nu a durat prea mult, căci în 2010, actrița s-a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să aleagă o altă cale.

Nicole s-a înscris la facultatea de psihologie, iar acum este un psiholog de succes.

La 41 de ani, Nicole este mama a doi copii și duce o viață liniștită, departe de ochii curioșilor.

„Mi-am reorientat cariera. (nr. De ce ți-ai reorientat cariera daca era o perioadă bună?) Era într-adevăr o perioadă bună, numai că îmi plăcea foarte mult partea asta de psihologie. Și atunci, după ce am terminat cu filmul, făcusem deja o facultate, terminasem ASE, management, dar mai era varianta pe care am iubit-o din copilărie, lucrul cu oamenii...”, a declarat, recent, Nicole Gheorghiu, într-o emisiune TV.

Sursă foto: Instagram/ Facebook/ stirileprotv.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni