• PRO TV
  • După o viață de suferință, a găsit femeia care să îl facă să zâmbească din nou. Keanu Reeves, mai fericit la niciodată

După o viață de suferință, a găsit femeia care să îl facă să zâmbească din nou. Keanu Reeves, mai fericit la niciodată

După o viață de suferință, a găsit femeia care să îl facă să zâmbească din nou. Keanu Reeves, mai fericit la niciodată

Deși pe plan profesional este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, soarta nu a fost întotdeauna de partea lui Keanu Reeves în ceea ce privește viața personală. Acum în vârstă de 59 de ani, Keanu a reușit să găsească un echilibru între cele două aspecte ale vieții sale, iar cea care l-a ajutat este iubita sa, Alexandra Grant.

Keanu Reeves și Alexandra Grant se cunosc încă din 2009, însă relația lor a început câțiva ani mai târziu. La început au lucrat împreună, ulterior au devenit prieteni, iar apoi iubiți. În public au apărut pentru prima oara în 2019, iar de atunci sunt de nedespărțit. De profesie artist vizual, Alexandra i-a oferit lui Keanu acel echilibru de care avea nevoie.
Cuplul și-a refăcut apariția pe covorul roșu la evenimentul LACMA Art+Film, acolo unde Keanu a fost tot numai un zâmbet, semn că este, în sfârșit, un bărbat fericit.

De curând, Alexandra a vorbit într-un interviu despre relația lor. “Partea bună când te îndrăgostești ca adult este că am avut timp să îmi construiesc propria carieră până când a început această relație. Mă simt încrezătoare când pășesc alături de el pe covorul roșu”, a povestit Alexandra, o artistă apreciată, de succes, în domeniul ei.

“Ce îmi place la Keanu și la relația noastră este că ne provocam să descoperim drumuri noi. Este o adevărată inspirație pentru mine. Este atât de creativ, atât de bun. Muncește atât de mult”, a mai spus Alexandra.

Actorul din Matrix a avut o viață încununată cu succes pe plan profesional, dar plină de tragedii pe plan personal. În 1998 a cunoscut-o pe Jennifer Syme, s-a îndrăgostit de ea, iar un an mai târziu aceasta a rămas însărcinată. Însă copilul s-a născut mort, iar cei doi nu au putut trece peste această tragedie și s-au despărțit.

Gallery

​Sursa foto: GETTY IMAGES

În 2001, Syme a murit într-un accident de mașină, fiind sub influența mai multor droguri. În urmă cu câțiva ani, acesta a suferit o altă pierdere majoră, prietenul său cel mai bun, River Phoenix( fratele lui Joaquin Phoenix), fiind victima unei supradoze de droguri. În aceeași perioadă, tatăl sau a fost arestat din nou.

În perioada filmărilor celebrei serii “Matrix”, sora sa mai mică a fost diagnosticată cu leucemie, Keanu donadu-și aproximativ 70% din veniturile câștigate spitalelor care luptă în tratarea acestei cumplite boli. Soarta l-a răsplătit, sora să reușind să supraviețuiască.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni