• PRO TV
  • Discuția halucinantă dintre Liliana Popa și nepotul ei, înainte ca acesta să îi dea foc! Cei doi nu s-ar fi certat pentru moștenire

Discuția halucinantă dintre Liliana Popa și nepotul ei, înainte ca acesta să îi dea foc! Cei doi nu s-ar fi certat pentru moștenire

Discuția halucinantă dintre Liliana Popa și nepotul ei, înainte ca acesta să îi dea foc! Cei doi nu s-ar fi certat pentru moștenire

Detalii sfâșietoare ies la iveală în cazul Lilianei Popa, femeia de 55 de ani care a fost bătută cu bestialitate și incendiată de nepotul său chiar în scara unui bloc din Crângași.

Gallery

​Tragedia care a avut loc luni dimineață, pe data de 6 noiembrie, a cutremurat toată România! Liliana Popa, o femeie de 54 de ani, a fost bătută crunt și mai apoi incendiată de nepotul său chiar în scara blocului în care locuia. Scenele de groază surprinse pe camerele de supraveghere scot la iveală detalii cumplite despre crima comisă de bărbat.

La început s-a crezut că tot conflictul dintre nepot și mătușă ar fi avut legătură cu o moștenire, însă una dintre verișoarele victimei a contrazis acest lucru. Se pare că nu apartamentul pe care criminalul îl dorea ca moștenire a fost subiectul conflictului, ci dorința acestuia ca Liliana să îi găsească un loc de muncă.

În cadrul unui post TV, verișoara victimei a declarat că bărbatul o căuta frecvent și o ruga să îi găsească un loc de muncă, femeia la rândul ei spunându-i de nenumărate ori că nu are cum să facă asta.

„Tot așa îmi spunea: 'Fată, mă tot sună să îi găsesc eu serviciu. Și ea i-a spus așa: 'Atâta vreme cât până acum nu am fost rude, de ce m-ați căutat? Nu mă mai căuta nici de acum înainte'. 'Nu, că te caut în calitate de nepot'. 'De ce?', a zis ea. Și totuși ei insistau și o sunau.
Eu nu știu absolut nimic, asta s-a întâmplat azi (n.red tragedia).(...)

Ea avea acte pe apartament, nu era vorba de moștenire. Ea era trecută pe acte.

Ea și nepotul vorbeau, ea nu era o fire recalcitrantă, ea era cu dreptatea, întotdeauna să ajute, ea a fost o fire veselă, deschisă, de asta a și intrat în discuție cu el. Ea mereu îi spunea că nu are cum să-i caute un job. Nu s-a ajuns până la plângere la poliție”, a dezvăluit Marina, verișoara victimei, pentru sursa menționată mai sus.

Foto: Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni