• PRO TV
  • Tudor Chirilă a mărturisit de ce nu a făcut nuntă cu iubita lui, Iulia Mîzgan. Formează un cuplu de 10 ani

Tudor Chirilă a mărturisit de ce nu a făcut nuntă cu iubita lui, Iulia Mîzgan. Formează un cuplu de 10 ani

Tudor Chirilă a mărturisit de ce nu a făcut nuntă cu iubita lui, Iulia Mîzgan. Formează un cuplu de 10 ani
Sursa: Instagram

Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan sunt o familie și fără confirmare de la Starea Civilă. Îndrăgitul antrenor de la Vocea României și partenera sa au doi băieți împreună și niciun gând să se căsătorească „după canoane”. Artistul a explicat într-un interviu impresionant care au fost motivele pentru care au ales un parteneriat nonconformist.

Gallery

Tudor Chirilă vorbește rar despre familia lui, dar când o face iese un interviu-eveniment. În exclusivitate pentru revista Taifasuri, antrenorul de la Vocea României a vorbit despre iubita lui, Iulia Mîzgan, dar și despre căsătorie, o instituție care pentru mulți pare perimată.

Nu mi se pare că este o instituție care mai aduce ceva important. Cred că ar trebui să ne preocupe mai mult respectul și iubirea. Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită. Fiindcă ea a fost la bază un instrument social. Era un instrument social de care lumea, până la urmă, nu știu cât mai are nevoie.

Nu cred că este obligatoriu să fii căsătorit ca să poți avea un parteneriat de-o viață, de exemplu. Mai ales că acum este reglementat parteneriatul și prin faptul că, dacă ai o relație de peste opt ani, partenerul tău începe să aibă aceleași drepturi și la un partaj, și la împărțirea lucrurilor, dacă e să ajungem aici, în zona aceasta mai mercantilă a despărțirilor”, spune Tudor Chirilă în interviu.

Cântărețul a mărturisit că el și partenera sa sunt „pe aceeași lungime de undă” când vine vorba de festivismul nunților autohtone.

Căsătoria și nunta, mai ales, care vor, chipurile, să fie un fel de start în viață. Masa de nuntă, restaurantul, salonul de nunți, trupa de cover-uri de la nuntă, DJ-ul, mâncarea, florile, toate astea sunt parte din spectacolul nunţii, consecinţă a căsătoriei la Starea Civilă. Genul acesta de evenimente nu ne plac nici mie, nici partenerei mele, iar aici ne-am potrivit”, adaugă solistul trupei VAMA.

Anterior, pe blogul său, a descris-o pe partenera sa astfel: „Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”.

Cei doi băieți ai lor au 7 și 9 ani și, în luna august a acestui an, și-au urmărit tatăl cântând pe scena de la UNTOLD. „A fost frumos și anul ăsta. Pentru mine a fost triplu special pentru că anul ăsta i-am avut în public pe copiii mei. Priceless”, a scris Tudor Chirilă pe Instagram.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni