• PRO TV
  • Tudor Chirilă, despre experiența Untold: A fost triplu special pentru că anul ăsta i-am avut în public pe copiii mei

Tudor Chirilă, despre experiența Untold: A fost triplu special pentru că anul ăsta i-am avut în public pe copiii mei

Tudor Chirilă, despre experiența Untold: A fost triplu special pentru că anul ăsta i-am avut în public pe copiii mei

După super show-ul pe care l-au susținut la Arenele Romane la sfârșitul lunii iulie, cei de la Vama au zguduit și scena de la festivalul Untold, acolo unde au cântat în fața a zeci de mii de oameni. 

Trupa Vama a urcat pe scena principală a festivalului de la Cluj în ultima zi și a susținut un spectacol de aproximativ 40 de minute. Tudor Chirilă a cântat alături de public hituri îndrăgite precum: „18 ani”, „Vara asta”, „Perfect fără tine” sau „Barosanii”. 

Îndrăgita trupă a pregătit o surpriză pentru fanii care nu au ajuns pe Cluj-Arena și a urcat întregul concert de la Untold 2023 pe canalul lor de Youtube. Poți vedea show-ul celor de la Vama AICI.

Pentru antrenorul de la Vocea României, experiența de anul acesta de la Untold a avut o însemnătate specială. 

„Clujul rămâne locul ăla pe care îl iubim pentru că oamenii ne primesc cu brațele deschise și ne simțim iubiți. Iar @untoldfestival e locul unde faza asta cu relația @vamamusic public crește exponențial. A fost frumos și anul ăsta. Pentru mine a fost triplu special pentru că anul ăsta i-am avut în public pe copiii mei. Priceless”, a scris Tudor Chirilă pe contul de Instagram, acolo unde a postat și câteva imagini spectaculoase din timpul concertului.  

Pe Tudor Chirilă îl vedem din toamnă la Vocea României! Filmările pentru cel de-al 11-lea sezon Vocea României sunt în toi. Antrenorii s-au așezat deja în scaune și sunt gata să asculte vocile care vor face scena să vibreze și care vor transmite emoție până dincolo de ecrane. 

Smiley, Theo Rose & Horia Brenciu, Irina Rimes și Tudor Chirilă sunt pregătiți să descopere cea mai bună voce a României.

Vocea României sezonul 11, în curând la PRO TV și VOYO.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni