• PRO TV
  • Orianda Donca nu a mai putut păstra tăcerea. Mesajul care demonstrează prin ce a trecut: „După multe zile de eforturi, nopți nedormite...”

Orianda Donca nu a mai putut păstra tăcerea. Mesajul care demonstrează prin ce a trecut: „După multe zile de eforturi, nopți nedormite...”

Orianda Donca nu a mai putut păstra tăcerea. Mesajul care demonstrează prin ce a trecut: „După multe zile de eforturi, nopți nedormite...”

În timp ce Călin Donca se află în spatele gratiilor, soția lui recunoaște că trece prin clipe foarte grele. După o perioadă mai lungă în care a păstrat tăcerea, Orianda a răbufnit și și-a spus off-ul pe rețelele sociale.

Soția afaceristului a rămas acasă cu cei cinci copii, pentru a avea grijă de ei, însă a fost nevoită să recurgă la un gest disperat, pentru a putea să facă rost de bani. Deoarece conturile le-au fost blocate, Orianda Donca este nevoită să împrumute bani de la prieteni, pentru a putea să îi crească pe cei cinci copii.  

Recent, aceasta a postat un mesaj emoționant pe InstaStory, prin care demonstrează că a trecut prin clipe foarte grele, dar copiii au fost cei care au ajutat-o să se adune și să facă față problemelor. 


„După multe zile de eforturi, nopți nedormite și cearcăne adânci, mă surprind între ei, moment în care pentru câteva clipe fac o pauză de la toate și doar mă bucur de prezența lor cu care ne-a binecuvântat Dumnezeu”, a scris Orianda.

Pe lângă grijile casnice, Orianda se ocupă de afacerea ei. Ea are o plantație de șofran, de 5 ani. Cultivarea șofranului este o activitate destul de grea, dar rezultatul este pe măsură. În prezent, prețul pentru 1 g de șofran se ridică la 80 de lei. 

Gallery

După ce afaceristul Călin Donca a petrecut 30 de zile în spatele gratiilor, procurorii DIICOT au făcut o solicitare către Tribunalul Brașov pentru a-i prelungi arestul preventiv. Magistraţii au aprobat propunerea și, astfel, Călin Donca va mai petrece 30 de zile sub supravegherea polițiștilor, până la data de 17 noiembrie 2023. 

Sursă foto: Instagram/ Orianda Donca

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni