• PRO TV
  • A murit mama Iulianei Tudor. Mesajul tragic postat de vedetă: ”A fost un OM-Lumină”

A murit mama Iulianei Tudor. Mesajul tragic postat de vedetă: ”A fost un OM-Lumină”

A murit mama Iulianei Tudor. Mesajul tragic postat de vedetă: ”A fost un OM-Lumină”

În data de 8 noiembrie 2023, s-a stins din viață, mama Iulianei Tudor, Elena Tudor. Moartea a survenit brusc și total neașteptat, în urma unui stop cardiac. Mama Iulianei avea 69 de ani împliniți, și nimic nu a prevestit această tragedie.

Cu adâncă tristețe vă transmit că mama mea s-a stins din viață pe 8 noiembrie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. A fost o femeie cu totul specială. Un om care și-a trăit viața frumos, luptând în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea. A ales să trăiască demn, să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei, să fie soție și mamă și să ofere sprijin tuturor celor din jur.

A fost un OM-Lumină, așa cum foarte frumos a spus, la slujba înmormântării, preotul nostru paroh, David. Pentru mine a fost și va fi în continuare cea mai puternică ființă și sunt fericită că sunt fiica unei luptătoare pentru Viață! Îi mulțumesc pentru ceea ce sunt, căci ea mi-a dăruit enorm: Viață, Dragoste, Îndrumare și Educație, așa cum doar un părinte dedicat în totalitate copilului său face! Alături de tatăl meu îndurerat, vă mulțumim pentru gândurile bune și pentru mesajele de condoleanțe, care ne aduc alinare. Ne rugăm pentru sufletul ei și știm că va rămâne în permanență cu noi, ocrotindu-ne acum din cer, așa cum a făcut-o și pe pământ!
Dumnezeu să o odihnească!
Rog pe toți colegii din media să trateze subiectul cu normalitate și decență. Vă multumesc!”, este mesajul transmis de Iuliana pe contul său de Facebook.

Înmormântarea a avut loc la casa părintească a vedetei TV, în prezența familiei, a prietenilor și a colegilor apropiați. Mama sa a fost prezentă în public pentru prima și ultima dată la evenimentul de lansare a cărții fiicei sale, Fericirea nu costă nimic. Acolo a fost și ultima secvență de fericire pe care a trăit-o alături de Iuliana și de cei dragi.

În cartea apărută a Editura Univers, Iuliana a dedicat pagini bune povestii mamei sale, fără să știe ce se va întâmpla la doar câteva zile de la lansare, iar astăzi, acele pagini capătă o cu totul și cu totul altă valoare.
Cu siguranță, mama Iulianei va rămâne în memoria tuturor celor care au cunoscut-o ca fiind un om generos, altruist, hotărât, senin, și, mai presus de toate, demn.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni